A fiatalok manapság tényleg a Spotify meg ilyesmiken hallgatnak zenéket és elő vannak rá fizetve?
Én nem vagyok már fiatal, 36 vagyok, szóval szalagos magnótól mp4-ig hallgattam már mindenről zenét, és van spoty előfizetésem. Munkába menet szoktam azt hallgatni, meg melóban is néha azt nyitjuk meg a gépről, de ott többnyire youtube-ozunk. Van amit én is youtube-on hallgatok mert nincs spotym, de van, amit fajlcserélőn töltök le, mert egyiken sem találom.
Youtube-on csak tutorialokat meg trailereket szoktam nézni, de régebben sok zenét hallgattam onnan is.
Igen, én nagyon szeretem a spotifyt. Mivel diák vagyok, csak havi 700 ft-ba kerül, szóval megéri nekem. A legjobb az benne, hogy gyorsan letölthető és rendezhető minden zene és nagyon jó számokat ajánl az eddigiek alapján minden héten. Anno YouTube-ról töltögettem zenét, az kicsit macerás volt. Nem lenne tragédia visszstérni ahhoz, de őszintén nagyon élvezem ezt a cuccot.
Netflixem nincs :)
Igen, én a testvérem előfizetésén élősködöm, de ha nem lenne ez a lehetőség, magam is előfizetnék, minden nap hallgatok minden nap 2-3 órát zenét, ez a legkényelmesebb megoldás, szinte minden hivatalos zene fent van, lehet offline is hallgatni.
Én nem tudnék nélküle élni, ez az egyik alap alkalmazásom, amitől sosem válnék meg. :)
Netflix-szel ugyanez a helyzet, de ott sajnos nincs fent sok olyan film, sorozat, amit meg szeretnék nézni, így film-és sorozatnézésnél sokszor maradnak az illegális megoldások... De Spotify-ban azt is szeretem, hogy legális, és ezzel is támogatjuk az előadókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!