Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiatalok manapság tényleg a...

A fiatalok manapság tényleg a Spotify meg ilyesmiken hallgatnak zenéket és elő vannak rá fizetve?

Figyelt kérdés

2020. jún. 20. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok már fiatal, 36 vagyok, szóval szalagos magnótól mp4-ig hallgattam már mindenről zenét, és van spoty előfizetésem. Munkába menet szoktam azt hallgatni, meg melóban is néha azt nyitjuk meg a gépről, de ott többnyire youtube-ozunk. Van amit én is youtube-on hallgatok mert nincs spotym, de van, amit fajlcserélőn töltök le, mert egyiken sem találom.

Youtube-on csak tutorialokat meg trailereket szoktam nézni, de régebben sok zenét hallgattam onnan is.

2020. jún. 20. 11:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én nagyon szeretem a spotifyt. Mivel diák vagyok, csak havi 700 ft-ba kerül, szóval megéri nekem. A legjobb az benne, hogy gyorsan letölthető és rendezhető minden zene és nagyon jó számokat ajánl az eddigiek alapján minden héten. Anno YouTube-ról töltögettem zenét, az kicsit macerás volt. Nem lenne tragédia visszstérni ahhoz, de őszintén nagyon élvezem ezt a cuccot.

Netflixem nincs :)

2020. jún. 20. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én a testvérem előfizetésén élősködöm, de ha nem lenne ez a lehetőség, magam is előfizetnék, minden nap hallgatok minden nap 2-3 órát zenét, ez a legkényelmesebb megoldás, szinte minden hivatalos zene fent van, lehet offline is hallgatni.

Én nem tudnék nélküle élni, ez az egyik alap alkalmazásom, amitől sosem válnék meg. :)

Netflix-szel ugyanez a helyzet, de ott sajnos nincs fent sok olyan film, sorozat, amit meg szeretnék nézni, így film-és sorozatnézésnél sokszor maradnak az illegális megoldások... De Spotify-ban azt is szeretem, hogy legális, és ezzel is támogatjuk az előadókat.

2020. jún. 20. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én Spotify-t használok 5 éve, és maximálisan meg vagyok vele elégedve, nagyon szeretem, el se tudnám képzelni nélküle az életemet. De tényleg nem. Egy nap átlagban 3-11 órát használom (attól függően, hogy a munkahelyemen ki telójáról szól a zene aznap), teljesen megéri nekem a havi 5 eurót.
2020. jún. 20. 18:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, mert ez a legkényelmesebb megoldás, pár kattintás ha bármkt meg szeretnék hallgatni. Oke, ez túlzás, mert pl. magyar punk zene kevés van fent rajta, úgyhogy azt máshol hallgatom, de alapvetően a spotify egy nagyon jó dolog szerintem. 24N
2020. jún. 21. 15:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is spotify-on hallgatok zenét előfizetve nem vagyok de megvannak az eszközök hogy olyan legyen (a reklámok kivételével) mintha Prémiumom lenne
2021. júl. 25. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!