Milyen zenét ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A saját Spotify/YouTube algoritmusom mókuskerekébe vagyok, imádom az általam hallgatott számokat, de unom őket. Mit tudtok ajánlani?
(alapvetően a progrock a kedvencem, azon belül is a dinamikusabbak, de amúgy "mindenevő" vagyok)
2020. márc. 21. 21:52
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Ennyi alapján nehéz ajánlani, én például a Score-t hallgatom mostanában.
Amúgy nyiss egy inkognitó ablakot a böngésződben, youtube-on keress rá egy számra amit szeretsz, és már kapod is az új javaslatokat.
6/6 anonim válasza:
Keress egy '80-as évek összeállítást, de ne csak Michael Jackson meg ilyenek legyenek benne, hanem tényleg mindenféle, minden előadótól 1-1 szám. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!