Miért tőlem kérnek tanácsot a barátaim a nemi életükkel kapcsolatban?17l
Figyelt kérdés
Mármint ez van vagy négy éve, és ha belegondolok nem csak a barátaim. Hetedikesen két osztálytárs csaj is tőlem kért tanácsot, pedig az egyikkel full nem voltam jóba. Most képzeljétek el a szitut, hogy ott állok 13 évesen egy velem egyidős másik csajjal, aki a szüzessége elvesztését velem akarja megbeszélni... És egyébként a baráti társaságom méretéhez képest indokolatlanul sokan kérnek tőlem tanácsot. Beleértve a meleg fiúbarátom is. Nem az, bármiről lehet velem beszélni, annyira nem hoz zavarba, ha valaki mesél nekem részletekbe menően, meg nem is kotyogom el, de nem hiszem, hogy én lennék ezeknek a témákhoz tartozó tanácsadáshoz. Mármint úgy, hogy még csak nem is csókolóztam senkivel, nem hiszem, hogy hasznos túl hozzászólásaim lennének. De mégis inkább engem kérdeznek meg. Miért?17l2020. jún. 19. 23:22
1/10 anonim válasza:
Jól tudsz meghallgatni másokat és nem beszéled ki, amiket elmondanak neked.
2/10 anonim válasza:
Nem használsz rúzst, erős sminket, stb.? :-)
3/10 anonim válasza:
Valószínű barátságos, okos, tisztelettudo vagy, aki empatikus (jól tud másokat meghallgatni). Ahogy #1 is írja.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok általánosságban az emberek esete, ha erre akarsz célozni, kedves kettes 😅 Plusz nem hiszem, hogy a hetero lányok, a már kapcsolatban lévő srácok, vagy épp a meleg fiúbarátom fel akarna szedni ezzel a témával.🤣
2020. jún. 19. 23:34
5/10 anonim válasza:
Úgy értem, hogy tapasztalt csajszinak néznek valamilyen okból... :)
6/10 A kérdező kommentje:
Ja, nem, mindenki tudja, hogy nem vagyok ez az 😅
2020. jún. 19. 23:51
7/10 anonim válasza:
Nem mindegy hogy tanács vagy vélemény,te tanácsot írtál lehet ők véleményre gondolnak ezalatt.A komoly alapszemélyiségű,magas önbecsülésű embernek jó lehet elmondani az ilyet,mert nem kell félnie attól,hogy hátba támad majd.A másik hogy lehet azt hiszik sokat tudsz a témáról. A kettes le lett pontozva pedig leírta az érem egyik oldalát..
8/10 anonim válasza:
Velem ugyanez volt, csak kulon pikans volt, hogy harminc eves koromig szuz voltam. Igaz, nem is almodta senki, oszinten, en sem...
Empatikus is vagyok, meg olyan a nezesem, jelenletem, hogy vadidegenek is nekem szinte gyonnak. A szex csak egy dolog. Idos szomszed az ongyilkossagi szandekat, mikor ozvegy lett. De szemely szerint en jol veszem. Valamiert en is szeretek meghallgatni es reagalni ra. Verszivo emberektol azert megszabadulok.
Az emberek szexualis problemat is olyannal targyalnak meg, aki szerintuk megbizhato, megnyugtato es megerto benyomast kelt.
9/10 anonim válasza:
Szerinted mit mond el rólad, hogy már 13 évesen szexuálisan tapasztaltnak gondolnak?
10/10 anonim válasza:
Amikor az egyik tapasztalatlan 13 éves tanácsot kér a másik tapasztalatlan 13 évestől,
ezt úgy hívják, hogy "vak vezet világtalant".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!