Akiknek konkrét véleményük van rólam( red vixen), mi az, de ami a legfontosabb, MIÉRT?
Nagyon szépen kérlek, írj indokot.
Lehet belőle tömör beszélgetés is ha hajlandónak találod magad változtatni e véleményen.
#28 & #29
Azt is tegyük hozza ,hogy vallás/ valláskritika témájú kérdéseknél olyanokat irogat ,hogy “nagyon nagy bölcsesség kell ahoz ,hogy a Bibliát helyesen értelmezzük”, saját magát pedig természetesen kiváló bibliaértelmezőként illeti. Na meg saját vallása van ami nem is vallás hanem “spirituális megvilágosodás egy magasabb dimenzióba” vagy micsoda s azt mondja ,hogy ő ezzel “minden vallást egyaránt képvisel”. Kemény tag az biztos :D. Nem tudom mit szed ,hogy ilyen tudatállapotban legyen, akarom mondani ,hogy “elérjen egy magasabb létezési dimenziót” de ha legális (HA legális ...) akkor lehet egyszer kipróbálom. Majd ha kiürült a cucc akkor visszanézem miket írkáltam GyK-n.
Igen, “töredék”. Még rengeteg egetverő marhaság van ami a leírhatatlanúl nagy egódból mászott elő. De persze ezeket te észre sem veszed mert annyira beképzelt vagy ,hogy azt is lenéznéd aki szól ,hogy kutyasz@rba léptél. Az ilyenekre mondják ,hogy ha leugrana az egójáról az IQ-jára szörnyet halna :D :) ^^
Félreismersz.
Voltam iq teszten, és a legmagasabb mérhető eredmény jött ki.
Nekem tetszett, amiket írtál. Biblia értelmezés, bölcsesség, saját vallás. Tök jó. Írhattál volna többet. Egy erretévedt éber egyénnek megtetszenék általuk.
“Voltam iq teszten, és a legmagasabb mérhető eredmény jött ki.”
Igen, mindjárt gondoltam. Gondolom ~1360 IQ jött ki, de te csak 60-at használsz ,hogy ne legyél túl feltünő. Véletlenül nem egóteszt vagy pofateszt volt csak összekeverted ? Ezt minden rosszindulat nélkül kérdezem.
35#, Hivatalos mensa IQ teszt volt.
Nekem nagyon kicsi az egóm.
36#, Nekem az összefoglalás tetszett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!