Szavaztatok már le itt a gyakorin hasznos válaszokat bosszúból, azért mert egy általatok írt hasznos válasz le lett pontozva?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy tenyleg belefektettel energiat abba, hogy egy ertelmes valaszt adj, es sorban mindenki valasza 100%-ig hasznos, meg azoke is, akik poenos valaszt irtak, csak a tied van 50 ala szavazva.
Leszavaznad a tobbi a valaszt “csak azert is”?
2020. jún. 15. 20:39
11/17 anonim válasza:
Igen! Főleg mikor őszintén, saját tapasztalatot írok le, és durván le vagyok pontozva, nagyon bosszant... a többiek meg mind 100%. Hát akkor én is nyomom a pirosat bevallom. Nem szép viselkedés tudom.
12/17 anonim válasza:
Nem tettem, viszont egy dolog érdekelne. Ha adok egy választ és lepontoznak minek pontozzák fel azokat akik ugyan azt írják le utánamm? Főleg ha egy egyszerű eldöntendő kérdésről van szó.
13/17 anonim válasza:
Igen, volt már rá példa. Amúgy sokban egyetértek a #11 és #12 válaszadóval.
14/17 anonim válasza:
#13: Mert egyetértesz velem, nyomtam neked egy zöldet! :D Tartsunk össze a sok rosszindulatú ember ellen!
15/17 anonim válasza:
Köszi! Viszonoztam a kedvességed! :)
16/17 anonim válasza:
3 vagyok, mindenkit felpontoztam :DDD 😍
17/17 anonim válasza:
Én amúgy nem nagyon nézem a százalékot, de valamelyik nap azért megakadt rajta a szemem, hogy mi a?
Egy normális válaszért lepontoztak (nem csak engem amúgy, hanem mindenkit) és volt, hogy néha vissza lepontoztam. Kölcsön kenyér visszajár:P
De volt, hogy azért pontoztam le valakit, mert nem tetszett a válasza:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!