Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mivan most akkor mi legyen ez...

Mivan most akkor mi legyen ez hogyan?

Figyelt kérdés
Ugye van az hogy elmegyunk de nem azert mert mondjak h menjel oda hanem mondjuk erdekel valami.Szoval annyi tortent hogy elmentem kijeloltem azt ahova mennek mert erdekelt h ottvan e es nem engedte de mentem es nemtudom hol lettem.Terkep azt mondja ott vagyok ahol akartam hogy lennem kell de szerintem oda ahol akarok ottlegyek oda nem oda kene,nem ugy kene menni ahogy.Bojongok egy oraja mert sehol egy olyan hogy oda meg ez az,es azt hiszem oda kene ahol azt mondjak h ott van.Anyamat nem hivom mert 20 eves ferfi vagyok es odaallok a sajat labamra de nem oda lettem ahol lenni kell.Mit csinaljak,menjek busszal?Es ha nem oda lesz a busz ahova tesz?Akkor meg honnan tudjam hogy hova megyek hiaba nem?Meg jegyre sincs penzem.Valaki segicsen mert oda kene legyek ahol nem ott leszek mindjart.

2020. jún. 15. 19:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Tudom már. A kérdező egy öntudatra ébredt Google Fordító.
2020. jún. 15. 20:37
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy pont azzal szórakozik, hogy beírja angolul értelmesen és azt másolja be, amit a fordító ír, figyeljétek meg 😄
2020. jún. 15. 20:41
 23/30 A kérdező kommentje:
Most az van h ide mentem a padra de meg nem ott vagyok ahova kell lenni.Aki tud segiteni segisen mer letudom irtni nagyjabol h hova vagyok de merre?Marmint kene merre azutan h mondom hova vagyok miutan lettem a padon
2020. jún. 15. 20:42
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy melyik ország melyik városa?
2020. jún. 15. 20:45
 25/30 A kérdező kommentje:
Hat nyulvan magyarban vagyok es pont ezaz h itt nincs varos,de azt meg tudom mondani neked h oda kene lennem ahol van varos vagy dalu nemtudom melyikben lakom,vagyis vagyok mert itt sok a kert es nem biztos varos de sok lampa van ed van mar mindjar kilencora es adig oda kene lennem ahova a busz vitt volna ha nem arra megy ahol most vitt mer odatett sirok eskuszom nem megy eltevetem azt hiszem de anyit tudok hogx kek busz volt es nem oda kelet volna lennie
2020. jún. 15. 20:50
 26/30 A kérdező kommentje:
Bagyon meghalalom ha segicseg jon valakitol mer mosmar tenylrg kecsegbe estem
2020. jún. 15. 20:52
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Na jól van fiam, most már menj aludni.
2020. jún. 15. 20:56
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Hívd a 107-et
2020. jún. 15. 21:12
 29/30 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

Sok Fiona Bones videót nézek, ugye a csajszi kicsit töri a magyart, és néha el kell gondolkodnom, mit is akar mondani.

Na, te ezt most lazán űberled.

2020. jún. 15. 21:23
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Na, sikerült eljutni a detoxba?
2020. jún. 16. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!