Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mivan most akkor mi legyen ez...

Mivan most akkor mi legyen ez hogyan?

Figyelt kérdés
Ugye van az hogy elmegyunk de nem azert mert mondjak h menjel oda hanem mondjuk erdekel valami.Szoval annyi tortent hogy elmentem kijeloltem azt ahova mennek mert erdekelt h ottvan e es nem engedte de mentem es nemtudom hol lettem.Terkep azt mondja ott vagyok ahol akartam hogy lennem kell de szerintem oda ahol akarok ottlegyek oda nem oda kene,nem ugy kene menni ahogy.Bojongok egy oraja mert sehol egy olyan hogy oda meg ez az,es azt hiszem oda kene ahol azt mondjak h ott van.Anyamat nem hivom mert 20 eves ferfi vagyok es odaallok a sajat labamra de nem oda lettem ahol lenni kell.Mit csinaljak,menjek busszal?Es ha nem oda lesz a busz ahova tesz?Akkor meg honnan tudjam hogy hova megyek hiaba nem?Meg jegyre sincs penzem.Valaki segicsen mert oda kene legyek ahol nem ott leszek mindjart.

2020. jún. 15. 19:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Könyvtárba akarsz menni?
2020. jún. 15. 20:15
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
A sarkcsillag mutatja az utat
2020. jún. 15. 20:15
 13/30 A kérdező kommentje:
Mier kerdezi mindenki h hova akarok lenni mikor elmontam husszor h oda kene akarnom lenni ahol most azert nem mert elmentem onnan.Marmint logikus h akarom h ne ott legyek ahova leszek most mert kitudja hova kene akkor lennem amikor oda vagyok.Viszont bocsanat,nem oda nem akarom h ott legyek ahova leszek hanem ahova lettem es most ide vagyok.
2020. jún. 15. 20:21
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ma már ne nagyon buszozz,annyit agyalsz,hogy elmegy az utolsó,aztán ottmaradsz a vadkenderültetvényen.
2020. jún. 15. 20:21
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Élő példája annak, hogy az alkohol hatása alatt lévő emberek mikre képesek.
2020. jún. 15. 20:23
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Jaj bocsi kérdező, hogy ilyen értetlenek vagyunk, ebben az esetben: fordulj magad körül háromszor, toppantsál és csak kívánnod kell, már ott is leszel ahova "lenni akarnod kellene". Szívesen🤡
2020. jún. 15. 20:24
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem ment el a busz de oda nem leszek a buszra mer mint mondtam nem tesz akkor le amikor nem ott kene lennem ahova akartam vagyis nem akartam h legyek mer hu mar kicsit bonylult de probalom magyaralni..Hu nem ugy ertettem h azt akarom h oda legyen engem a vusz ahol nem oda kene.Nyilvan
2020. jún. 15. 20:25
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy bonyolult. Napnál is világosabb.
2020. jún. 15. 20:27
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem már csak az érdekel, hogy ennyi ésszel hogy sikerült kijutnod a házadból?
2020. jún. 15. 20:28
 20/30 A kérdező kommentje:
De valaki segicsen ne bansatok kicsit felek mer meg sose volt h ennyire nem lettem oda ahova.Az mondja a doki h kisci baj kicsi* van a memoriaval de regen is volt h az iskola gyerekoromban nem epp oda volt ahova lenni akart multkor de nem ez a lenyeg hnem h most mondjad mar valaki legyszi h miert nem oda vagyok pedig kovetem az utat ami azt mondja h oda tesz ahova lenni voltam mielott ide leszek vagyik lettem volna a a busz nem tenne engem mashova
2020. jún. 15. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!