Szerintetek normális dolog e az hogy egy 21 éves lány akinek van egy másfél éves gyereke, tanga bugyiban és alig takaró alsó ruházatban mutogatja a "hátsóját" egy közösségi oldalon?! (Rengeteg képet tölt fel napi szinten.)
Figyelt kérdés
Tehát, rengeteg képet tölt fel napi szinten, rengeteg bejegyzése van. Szó szerint kilátszik a hátsóját mutogatja és egy tanga bugyiban van. Meg ilyen örömlány szerű fotók tömkelege van feltöltve neki.
Másik képei arról szólnak 21 évesen van egy gyereke.
Szerintetek ez normális?! Szerintem nem! Valahogy elém került egy publikus képe Instagramon (nem értem miért ajanlott bejegyzés.) És kommentet írtam, mennyire szánalmas. Majd minden féle undorító fejű -nek, csövesnek, irigyek, lettem hordva. Én nem vagyok irigy. Most akkor ki a hülye?! Véleményeket várok.
2020. jún. 15. 19:13
31/36 anonim válasza:
Örülj neki. Így legalább acsarkodtál meg fröcsögtél egy jót, és hízott a csöppnyi egód hogy te milyen rendes asszonyállat vagy hozzá képest: hisz nem mutogatod a pi.csád, és még takarítasz is! Sőt a zuradat is kiszolgálod, vasárnap meg templomba jársz, ahol meggyónhatod hogy faszbúkoztál, és micsoda csúnya ribit láttál: de jól megaszondtad neki a frankót, úgyhogy királynak érezted magad kerek három percig a képzelt erkölcsi felsőbbrendűségedben.
33/36 anonim válasza:
Én a kérdezőféléket ezerszer szánalmasabbnak találom.
34/36 anonim válasza:
Ilyen fiatalon szerinted miért van már gyereke..?
35/36 anonim válasza:
a mai világban ez normális. Amúgy nem.
36/36 anonim válasza:
El vagyok képedve a kommenteken, hogy semmi egyetértés a kérdezővel! Én igazat adok neki! Nem normális viselkedés, mégis az ilyen r. bancokat védik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!