Szerintetek normális dolog e az hogy egy 21 éves lány akinek van egy másfél éves gyereke, tanga bugyiban és alig takaró alsó ruházatban mutogatja a "hátsóját" egy közösségi oldalon?! (Rengeteg képet tölt fel napi szinten.)
Tehát, rengeteg képet tölt fel napi szinten, rengeteg bejegyzése van. Szó szerint kilátszik a hátsóját mutogatja és egy tanga bugyiban van. Meg ilyen örömlány szerű fotók tömkelege van feltöltve neki.
Másik képei arról szólnak 21 évesen van egy gyereke.
Szerintetek ez normális?! Szerintem nem! Valahogy elém került egy publikus képe Instagramon (nem értem miért ajanlott bejegyzés.) És kommentet írtam, mennyire szánalmas. Majd minden féle undorító fejű -nek, csövesnek, irigyek, lettem hordva. Én nem vagyok irigy. Most akkor ki a hülye?! Véleményeket várok.
Felőlem! Mutogassa csak, nem rajtam röhög a fél internet, nekem 8.
És a rengeteg komment amit a pasik írnak hogy hogyan és mit csinálnának vele... Undorító.
Szegény gyerek... Azt azért sajnálom az internet nem felejt, lesz majd meg ennek böjtje az oviban vagy akárhol...
Ha annyira nem érdekel, nem vagy irigy és nem is ismered, akkor miért kell egy kép alapján az egész családfáját kikutatni?
Vágod, hogy ebben a sztoriban te vagy a gáz?
Nyilván nem ilyen példát kell egy kisgyereknek mutatni, de ez ne a te problémád legyen. Foglalkozz a saját dolgoddal! Míg el nem ver valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!