Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Játszótéren egy anyuka megvádo...

Játszótéren egy anyuka megvádolt, feljelentsem?

Figyelt kérdés

A kutyámat sétáltatom régóta. Azelőtt is mielőtt nem volt játszótér. Játszóteret nemrég adták át. 1 éve sincs hogy átadták a játszóteret, de sosem volt gond abból hogy arra járok.

Egy anyuka odajött hogy gyanús vagyok és nem akarja hogy egy pedofil bántsa a gyerekét.

Azért ezt nem akarom annyiba hagyni, durvának érzem.

2020. jún. 14. 11:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szard le!
2020. jún. 14. 11:16
 2/13 anonim ***** válasza:
19%
Miért jelentenéd fel, mert félti a gyerekét? Lehet, hogy nem teljesen normális a nő, hogy neked "támadt", de te sem vagy az, ha ezért feljelented.
2020. jún. 14. 11:17
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen esetekre legyen nálad egy pszichiáter névjegykártyája, hogy átadhasd a nőnek. Mond meg neki, kezeltesse magát. Illetve kérd el a nevét és az elérhetőségét, és közöld vele, hogy az ügyvéded keresni fogja őt.
2020. jún. 14. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg ez történt, akkor feljelentheted, de sok értelme nincs. Ha anyuka ép elméjű (bár nem teljesen az a fentiek alapján), akkor két állítás fog egymással szemben állni a nyomozás során: te azt mondod, pedofilnak nevezett, ő meg azt, hogy soha az életben nem is látott. A rendőrség tart néhány kihallgatást, gyárt egy rakat papírt, majd megszünteti a nyomozást. Ha az anyuka rendesen hülye, akkor elő fogja adni, hogy demánpedig de meg akartad rontani az ő gyerekét, ő látta, ottan mutogattad a micsodádat. Jó esetben belezavarodik a hülyeségeibe, kétszer ugyanúgy nem tudja elmondani, mit is csináltál, innentől ugyanaz van, mint az előbb.

Nem érdemes minden piszlicsáré tyúkperrel a rendőrségre rohangálni, mert azzal, hogy valaki hülye, még ők sem tudnak mit kezdeni.

2020. jún. 14. 11:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

És őszintén, szerinted ki foglalkozna ezzel? 😅

Keresztberöhögnek a rendőrségen...

Ha én mindenkit feljelenthettem volna, aki bántotta a piciny lelkem, iszonyat sokan csücsülnének rácsos szobában.

2020. jún. 14. 11:19
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Nem gondolom normálisnak a nőt de azért rólad is sokat elmond hogy az első gondolatot a feljelentés volt...
2020. jún. 14. 11:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyit mondtam volna neki: furcsállom, hogy manapság már papíros bolondok is vállalhatnak gyereket, valamint ne zaklasson többé.

Ne foglalkozz vele, ha lesz ilyen legközelebb, akkor nyugodtan rázd le valami hasonló szöveggel, mást nem nagyon tehetsz.

2020. jún. 14. 11:30
 8/13 anonim válasza:
90%

Megértem, hogy kiakadtál ezen, kevés súlyosabb dologgal lehet valakit megvádolni, minthogy pedofil lenne. De a rendőrség szemében ez valóban egy piszlicsáré dolog.

Arról nem is beszélve, hogy ha egy feljelentéssel beleásod magad ezzel a dologba, éppen azzal válsz azzá az emberré többek előtt is, akit "megvádoltak azzal, hogy pedofil". Szóval pont a dolog erőltetésével kevernéd bele még jobban magad ebbe a dologba, szerintem ez nem hiányzik neked. Vannak hülye emberek, szard le őket.

2020. jún. 14. 11:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy miért beszél ilyeneket?
2020. jún. 14. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Mind a ketten elég hülyék vagytok.
2020. jún. 14. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!