Feljelentettetek már bárkit is azért, mert pletykákat terjesztett rólatok?
Nekem mamàm kavarja mindig a sz.rt, összeveszit testvereket, összevissza kamuzik mindenkiröl, amiert a sajat apàmat(az ö fia) is uszitotta ellenem, aki be is vette/veszi amiket mond,(mindig az anyjàt védi),szépen közöltem a csaladban, hogy HA miatta veszitem el apàt,es nem fog velem szoba àllni, akkor feljelentem es gyüjtöm konkret èrveket amik elegendök a büncselekmény megàllapitàsàhoz.
Ha a csaladban ez nem oldhato meg akkor az igazsàgügyhöz fogok fordulni elvegre felnötteket felnött nem tud nevelni, csak a rendörsèg màr.
Ezutan apa felvette velem a kapcsolatot, minden szönyeg alà van söpörve.
5. vagyok.
Lehet hülyén nézne ki ha feljelentek egy öregasszonyt, de ha az mulik rajta hogy van e apàm van nincs, akkor nekimegyek mindennek.
Nem.
Fogtam és odamentem hozzá nyíltan konfrontálódni, hogy csak nem az anyjából indult ki, mikor leribizett és ha már itt tartunk, rám féltékeny vagy azokra, akikkel állítólag bármit csináltam.
Egyből behúzta fülét-farkát, meg ment a duma, hogy nem mondott ilyet, nem úgy értette. Kár, hogy volt pár fültanú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!