Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » "Ez a folyadék regenerálja a...

"Ez a folyadék regenerálja a hallócsontokat". Most ez jelent meg az országosan terjesztett Lokál napilapban. Pénzért mindent? Szerintem ha nem igaz börtön járna érte pár csalónak.

Figyelt kérdés

De hátha... Mégis? Akik nem tudják félmilliókért megvenni a jó hallókészüléket sokan vannak, azok ezt fogják megpróbálni 10.000.- Ft-ért.....

Csak olyan írjon választ ha kérhetem, aki megvette, és használta már ezt a szert, nem pedig kioktatni akar.....

#új #fülcsepp #regeneráló #Hallást #Houstonból?
2019. jún. 8. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

ez az kamu hirdetések rovat.

ellenőrizni kell az oda írt infókat több forrásból.

egyből elbukik.semmit nem fogsz róla találni neten,

azért mert hazugság.nem léteznek sem az ott írt orvosok és intézmények sem.

ki van rakva kórházakban a hamis hirdetések

jellemzői grafikák.érdemes olvasgatni.

2019. jún. 8. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindig lesznek akik ennek be dőlnek,de te ne állj be a sorba .
2019. jún. 8. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel a Lokált eleve agyhalottak olvasgatják, náluk még nagy eséllyel találhatnak is pácienst.
2019. jún. 8. 22:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Fél Budapest olvassa a Lokál újságot, akik a metrón, és hasonló helyeken kapják kézbe!

Tisztelje jobban honfitársait, embertársait, mielőtt olyan kifejezést használ rájuk, melyet nem kéne.

Én olyan embertől vártam választ, aki megvette, használta, nem egy önmagával eltelt, másokat lenéző embertől!

2019. jún. 10. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Fidesz szennylap, attól biztos nem fogok senkit tisztelni, ha ezt olvasgatja a napi gyűlölet adagja miatt.
2019. jún. 10. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!