Miért ilyenek az emberek?
Figyelt kérdés
Az emberek szabadon eldönthetik hogy milyen műsorokat nézzenek, hogy mire használják az internetet. Miért a hülyeséggel töltik azt a kevés idejüket is?2020. jún. 13. 16:36
1/8 anonim válasza:
Mert minden ember mást szeret és pont azért csinálják ezt mert kevés az idejük és kiakarják élvezni.
Persze én se támogatom de megértem. Mindenki azt csinál amit akar.
2/8 anonim válasza:
Mert az értelmes tartalom fizetős, a hülyeség meg ingyen van.
3/8 anonim válasza:
Mert azt csinálnak amit akarnak, senkinek semmi köze hozzá.
4/8 anonim válasza:
Mert nem akarnak gondolkodni. Mert munka után már nem akarnak gondolkodni. Mert "jobb" a saját életemmel nem foglalkozni. Mert szeretnek más életével foglalkozni, ha már a sajátjukat nem tudják/akarják megoldani.
5/8 anonim válasza:
Es neked hulyeseg, masnak nem.
Lefogadom, hogy te is nezel olyasmiket ami masnak hulyeseg.
Amugy meg van az, amikor az ember nem akar gondolkodni, csak arra vagyik, hogy teljesen kikapcsoljon agyilag. Semmi baj nincs ezzel.
6/8 anonim válasza:
Mert a világegyetem úgy működik, hogy a legkisebb ellenállás felé mozdul minden, már atomi szinten is.
7/8 anonim válasza:
Mert néha ki is kell kapcsolódni.
8/8 anonim válasza:
7#: Néha?
Van olyan munkahely, ahol valóban minden idegszállal ott kell lenni, de elég sok olyan hely van, ahol azért nemcsak az Excel-táblázat feltöltéséről szól a 8h., tehát megy a munkahelyen is a FB, és tsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!