Mekkora magasság nagy már egy lánynak?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint 165cmtől már magas egy lány.2020. jún. 13. 14:36
11/17 A kérdező kommentje:
Miért pontoztátok le a 9-est?:( Csak egy véleményt írt és hasznos volt a kérdés szempontjából, nem trollkodott és nem is kötekedett.
2020. jún. 13. 20:06
12/17 anonim válasza:
ez országtól is függ. pl. ázsiában már a 160+ is magas mert a nők többsége nagyon alacsony.
13/17 anonim válasza:
Én 175 centis nő vagyok, meg szokták jegyezni, hogy szép magasra nőttem. Még a párom is szokta mondani, pedig hozzá viszonyítva (190 cm) nem vagyok túl nagy. :)
170 felett szerintem már magasnak számít egy lány.
14/17 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele nem magas de nem is alacsony kell ilyen is olyan is mert mindenki más.
15/17 anonim válasza:
Nekem 170-től már magas egy lány.
16/17 anonim válasza:
Hát engem mindenki törpéz vagy manóz, a 158 centimmel. De szerintem 170. Vagyis addig normális, de afölött már szerintem magas. Vagyis én magasnak látom a 170 cm feletti lányokat:P
17/17 anonim válasza:
Magas 170-179 közt. Nagyon magas 180 és a felett. Túl magas meg mondjuk 190+, mert akkor már nehéz ruhát találni, de ez a termet is lehet előny pl sportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!