Ezek kényszergondolatoknak számítanak? Hogyan lehet ezeket kezelni?
Ilyen nekem is szokott lenni, meg az is ha pl. valami zsúfolt helyen vagyok, és el kezdek gondolkozni azon, hogy vajon mi lenne ha most felüvöltenék egy nagyot, ki hogy reagálna meg ilyenek, és szabályosan vissza kell fogni magam, hogy ne csináljam. Vagy pl. épp ülök az ágyban és látom, hogy az egyik szekrény nincs jól becsukva, de lusta vagyok felállni. És az agyam ilyen gondolatokat kezd el gyártani, mondjuk ha most nem csukom be, akkor holnap meghalok, vagy ilyenek. Ez kényszerbetegség, nagyon sok embertől hallottam hogy velük is ez van, szerintem ez gyakori. Tenni ellene nem tudom mit lehetne, valószínű erről nem lehet leszokni. Nem hiszem, hogy segítettem, de legalább tudod, hogy nem vagy egyedül. :D
18l
Nincs semmi baj veletek. Élénk fantázia, jár az agyatok, teljesen rendben van. Nincs benne semmi káros. Nekem is volt fiatalabb koromban ilyesmi, de maradt gondolat szinten.
Viszont jó filmrendezo lehetne belőletek. 😉😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!