Szerintetek lánybunyóban hova érdemes leginkább ütni/rúgni?
Munkacsoportban MINDENKÉPPEN BECSÜLETSÉRTÉS kategória, ha valakiről valótlanságot állítunk, gúnyolódni próbálunk bármely tulajdonsága miatt.
Sportszerűtlenségnek tartom az ökölharcot. Írásban érdemes FELNYITNI A SZEMÉT a bűnösnek. Létezik még FEGYELMI BEJEGYZÉS/ElJÁRÁS MEGINDÍTÁSA akármelyik munkahelyen?
26os vagyok, kaptam egy üzit tőletek, de itt szeretnék válaszolni, biztos ami biztos. Az üzi:
"Szia.
Megkérdezhetem hogy konkrétan mért fenyegetett meg titeket a román csaj, és ti hogy reagáltatok?"
Válasz: Ez egy valójában teljesen elmebeteg, álszent pica volt, tele mindenféle pasiüggyel. Minden pasit megszédített, aztán menekültek előle mikor rájöttek, hogy nem normális. Az egyik ilyen pasija egyszer odajött hozzánk és elmondta, hogy behálózta a román csaj, és mostmár érti mi ez az ellenséges viszony köztünk. A csaj szerintem erre gurult be, de igazából nem tudom, mert mindenféle szarkavarás volt körülötte. Mi, és mindenki más is csak meg voltunk döbbenve, mondom megfagytunk, hogy hogy lehet valaki ennyire buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!