Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen bunkók a magyar...

Miért ilyen bunkók a magyar emberek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nemtudom megérteni a magyarokat. Olyan megkeseredettek és bunkók tisztelet a kivételnek persze de a többségre igaz. A különbséget onnan tudom, hogy van sok külföldi ismerősöm és mind olyan aranyos, kedves, vidám. Nemtudom itt mi baja van a többségnek.
2020. jún. 9. 01:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

Sok külföldi munkástól hallom, hogy ott magyar magyarnak farkas. :(

Építő ipar, konyha, szakács, őrző-védő szektor, kőműves.

Azért ez kicsit túlmutar azon, hogy 1/6-1/3 a fizetés EUhoz képest egyes szakmákban.

Miért éri meg Borsodból kocsival kijárni németekhez dolgozni. Na miért?

2020. jún. 9. 09:31
 12/15 A kérdező kommentje:
De amúgy ez is egy jellemző tulajdonsága a többségnek, hogy hiába írom oda h tisztelet a kivételnek... Épp ez jelenti azt h nem általánosítottam. De aki olyan úgyse fogja fel...
2020. jún. 9. 13:40
 13/15 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
21%

"A magyar egy olyan balkáni nép, aki nyugatra képzeli magát."

Ez a saját idézetem, de szerintem helytálló, és benne van a válasz.

2020. jún. 9. 20:26
 14/15 anonim ***** válasza:
17%
Ez egy komoly pszichológiai jelenség ami a trianonra és a kádárkorra vezethető vissza
2020. jún. 9. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:
13%

Na vezessed vissza! Kíváncsi vagyok a Kádár "kor" miben hordoz közös vonásokat Trianonnal!

Hozok popkornt!

2020. jún. 9. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!