X év utàni osztálytalálkozók. Mik a tapasztalatok? Kiből mi lett? Olyan életet élnek azok az emberek mint amilyet képzeltetek volna nekik?
Pontosabban arra gondolok pl hogy az osztàly csúnyácska lánya milyen szép lett, esetleg a beképzeltek közül valaki jól lecsúszott
Vagy hasonló meglepő történetek, illetve olyanok amiket nem is gondoltatok volna a másikról
Osszátok meg a saját történeteiket!
Nálam: lány mindig kiskedvenc suliban, sokra fogja vinni,nagyon okosnak titulálták, pedig nem is tanult jól, kivételeztek vele
Most:két gyerek két apàtól, lecsúszott huszonéves lett se szakmája se egzisztenciája, csak a látszatot igyekszik fenntartani
hipernagy meglepetések nem lettek, inkább olyanok, hogy szende szűzből szolis ribi, elvont kiscsajból magamutogatós instagramsztár, nagyszájú lányból elnyomott, terrorizált feleség. lett egy-két leszbikus akikről nem gondoltam volna, illetve egyvalaki elhelyezkedett egy nem túl szalonképes iparban.
talán ezek, a többi életút is itt-ott meglepő, de talán ezek amiket ki lehetne emelni.
#13 (Miquel):
Belőlem? Hát... Egy lúzer, idealista, fantaszta polihisztor lettem, aki mindenkinek minden technikai és lelki problémáját rekordidő alatt ingyen megoldja. Közben hallgatom az olyan sajnálkozó megjegyzéseket, hogy milliomos lehetnék a tudásommal, ha ez megvolt, elmegyek a legközelebbi boltba, ahol akciós a 2.8% -os UHT tej. :)
#12 voltam.
Nálunk is papírforma. Bár mi jó kis osztály voltunk, nem voltak utálkozások, kivételezések, kedveltük egymást, a többség szívesen jön a találkozókra. Lassan közeledik a 20.
Ami érdekes, hogy a kevés fiúból 3 rendőr is lett.
Aztán az a csaj állapodott meg legelőször (23 évesen), és szült gyereket, ment férjhez, aki nagykanállal ette az életet középiskolában. Aki már akkor is anyatípus volt, a mai napig nincs gyereke.
Jelenleg az osztály felének nincs még gyereke. De talán még párkapcsolata se igen. Aki családos, a háromnegyedének csak 1 gyereke van.
De ezek mind statisztikai adatok, mi a mai napig kedveljük egymást, szívesen beszélgetünk, nincs kiközösítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!