Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ismerősötök, aki...

Van olyan ismerősötök, aki tök helyes lenne, azonban a fogsorának állapota elrontja arca helyességét?

Figyelt kérdés

2020. jún. 7. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs.
2020. jún. 7. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Van, nagyon nagy nyúlfogai vannak. Én se voltam túl szép a fogszabályzásom előtt, mert az első fogaim egymásra torlódtak.

Azt is tudom azonban, hogy felnőttkorban a fogszabályzás sajnos nagyon drága.

2020. jún. 7. 19:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem odaírni, hogy írjátok le, férfi vagy nő az adott illető.

2-es. Férfiról vagy nőről beszélsz?

2020. jún. 7. 19:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként a fogszabályozás nem segít a fogak méretén, csak sorba rendezi őket.
2020. jún. 7. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Találkoztam ilyen emberrel. Előreálló nyuszifoga volt. Maga a srác rendben volt, de nem lehetett nem oda nézni.

A kusza fogak nem olyan feltűnőek.

2020. jún. 7. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
A fogorvos szinte bármin tud segíteni. Mellesleg nem a mérettel van gond a legtöbb esetben, mikor valaki “nyúlfogú”, hanem azzal, hogy túlságosan előre állnak. De felnőttkorban valóban nehezebb a dolog, mert már nem olyan könnyen mozgathatók a fogak. Az illető amúgy egy olyan 18 év körüli srác.
2020. jún. 7. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs. Van egy, akinek egyébként nagyon szépek a fogai, csak az első két foga között van egy látható rés, de ennyi. Szerintem így is baromi jól néz ki, és teljesen oda vagyok érte, még ez is tetszik benne, szerintem kifejezetten cuki. Fiú az illető.
2020. jún. 7. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen én. Vagyis gyűlölöm a fogaimat. Pedig nem is annyira ferde, csak olyan fura. Nem tudom. Utálom a mosolyom. Amúgy merek mosolyogni, mert nem fekete a fogam, meg nem hiányos. Csak fura vagyok ha mosolygok. Képeken is tök jól nézek ki, de ha mosolygok nagyon csúnya. És mindig megkapom h miért nem mosolygok a képeken pff :(

l/25

2020. jún. 8. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!