Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit saccoltok, mekkora lehet...

Mit saccoltok, mekkora lehet egy ilyen ízléssel rendelkező embernek a költsége?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan ételeket szeretek, amelyek nem éppen a legolcsóbb árkategóriához tartoznak. Halak(lazac, tonhal), magvak(kesudió, mandula) termelői zöldség/gyümölcs(ebből sem a legolcsóbbakat, édesburonya, olívabogyó, spárga, pomelo, avokádó - ezekből nagyon sokat tudnék enni), minőségi sajtok, különleges szószok(pesztó, humusz). Nem sokáig érzem jól magamat a bőrömben ha tésztaféléken és szendvicseken tengődöm.

Egyelőre nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy tényleg azokat egyem, amiket szeretek, de hamarosan javulni fog a bevételem. Szerintetek, ha tényleg úgy étkezem, ahogy valójában szeretnék, akkor mennyivel nőnek meg a költségeim? Most körülbelül 50ezer forint a havi kiadásom ételre. Egyébként nagyétkű nem vagyok.

2020. jún. 7. 13:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nő vagyok. Valamennyit otthon is meg tudok termelni, vidéken van földem, de mivel kezdő vagyok, nem tudom, hogy ez havi bevétel szintjén mennyit fog javítani. Bocsássatok meg, de ezt kihagytam.

Most nevelek édesburgonyát, dinnyét, sütőtököt, paradicsom, paprika, eper stb. gyümölcsfáim évek, mire termőre fordulnak, de lesz füge, barack, cseresznye, meggy, alma. Az aszalványokat is nagyon szeretem.

2020. jún. 7. 14:03
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem több is lesz, mint a mostani duplája, de talán 200 ezren belül meg lehet oldani.
2020. jún. 7. 14:14
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
#6 Te nem nagyon láttál még nőt, legfeljebb képen, ott is csak egyszálbél 38 kilós pin@virágokat, akik evés helyett a bordáikat számolgatják. :) Mindenesetre az elképzelésed a férfi, női étkezési szokásokról nagyon aranyos.
2020. jún. 7. 14:17
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

13# 100ezerböl egy nö simàn elél avokàdon meg beföttön meg egx konzerv lazacon. Igy értettem.

Ffi taplalakozashoz ez sehol nem lenne elég. Azaz nem fedné le 100 ezer mert nekik plusz kiados ebéd is vacsora is kellene mert különben màsnap összeesnének.

2020. jún. 7. 14:25
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

*szoval egy ffinek kevés lenne 100 ezer avokàdora meg lazacra. Éhen halna ho végére.

A diszpintyek amugy csak addig esznek avokàdot mig tart a fotozàs .

Viszont ez az életmod nönek minimum 100 ezerbe kerülne.

2020. jún. 7. 14:27
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

Rio mare tonhal konzerv XD

Az egy túlárazott macskakonzerv, aprított tonhal..

1kg lazac 5ezer.

Hát, egy 100as rá fog menni simán.

2020. jún. 7. 15:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha valóban jó minőséget veszel (ami nem a szupermarketben kapható gyorsfagyasztott hal) és csak ilyesmit eszel, akkor szerintem erre az életformára egyáltalán nem elég 100 e forint, sőt.
2020. jún. 7. 18:55
 18/18 anonim ***** válasza:
93%
Amit tudsz csinalni, hogy felmesz valamelyik aruhaz oldalara, es online "bevasarolsz", vagyis mindent amire 1 honapban szukseged lehet beraksz a kosarba, akkor meglatod, hogy kb mennyi penzbe kerul mindez.
2020. jún. 7. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!