Mit saccoltok, mekkora lehet egy ilyen ízléssel rendelkező embernek a költsége?
Sajnos olyan ételeket szeretek, amelyek nem éppen a legolcsóbb árkategóriához tartoznak. Halak(lazac, tonhal), magvak(kesudió, mandula) termelői zöldség/gyümölcs(ebből sem a legolcsóbbakat, édesburonya, olívabogyó, spárga, pomelo, avokádó - ezekből nagyon sokat tudnék enni), minőségi sajtok, különleges szószok(pesztó, humusz). Nem sokáig érzem jól magamat a bőrömben ha tésztaféléken és szendvicseken tengődöm.
Egyelőre nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy tényleg azokat egyem, amiket szeretek, de hamarosan javulni fog a bevételem. Szerintetek, ha tényleg úgy étkezem, ahogy valójában szeretnék, akkor mennyivel nőnek meg a költségeim? Most körülbelül 50ezer forint a havi kiadásom ételre. Egyébként nagyétkű nem vagyok.
En is pont 100 ra tippeltem ha nö vagy.
Egy férfi nem fog viszont jollalkni reggelire egy avokadokrémes szendviccsel ebédre meg egy kus hallal pàrolt rizzsel viszont.
De nöi élethez talàn ez mellett még edzeni is lehet.
3-mas, 200.000-ből akár étterembe is mehet mondjuk a munkanapokon (havi 20 alkalom) ilyeneket enni.
Kérdező, ha otthon főzöl, egy 100-asból elég jól ki lehet jönni. Nem azt mondom, hogy minden nap csiga kaviár, meg indonéz feketetyúk, de azért a fésűkagyló meg a parizeres zsemle között elég nagy a szórás.
1kg lazac 8000ft korul van,
Napi 1 avocado 400ft, 12000 Havonta,
1 uveg jobb oliva bogyo az 1500,
Rio mare tonhal konzerv, 3x80g 2200,
Sajtok mindig is dragak voltak.
En legalabb 150-et mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!