Paul Street pszichopata?
Ilyesztő, hogy ilyen szimpatikus és kedvesnek tűnik, de annyira, hogy ez már gyanús.
Szerintetek pszichopata?
Az a vicces, hogy ez már bennem is felmerült korábban. Egész egyszerűen van valami a srácban ami nagyon taszít.
Régebben a dark webes videóinál is olyan volt, mintha csak mondaná a szövegben, hogy mennyire borzalmas dolgok ezek, de semmi igazi érzelem nem volt ezek mögött. Talán az maradt meg legjobban ezekből, mikor egyszer azzal kezdte a videóját, hogy este a bestgore-on barangolt. Mármint ki néz szánt szándékkal ilyen videókat?
De ezek nélkül is elidegenít az egész ember, mint fentebb leírtam.
Nem fröcsögtem, szerintem normálisan leírtam, hogy mi bajom vele és hogy miért gondolom azt amit.
Az, hogy többet tett le az asztalra szubjektív, mivel én személy szerint nem készítenék ilyen videókat. A szívemre teszem a kezem és továbbra is úgy gondolom, ahogy eddig :D
A videóiban lévő szövegeket előre megírja. Később persze, hogy már nincs benne akkora érzelem a dolgok miatt, mert egyszerűen felmondja őket. De, pl. én is képes vagyok társaság előtt bármilyen számomra érzékeny témáról látszólag érzelemmentesen beszélni, de ettől nem vagyok pszichopata.
Az meg, hogy ki néz gore videókat. Hát, gyakorlatilag minden 2. tini. Ők sem pszichopaták, hanem kíváncsiak.
#18 Mármint olyan manipulatív féle kedvesnek.
Például a Dancsó Péter eddig tabu volt nem nagyon mertek belekötni, viszont, ahogy Paul Streetet is próbálta beoltani egy videóban, egyből ugrottak és szét akarták szedni, mint youtuberek, mint nézők. A volt osztályfőnökével ugyan ez a helyzet (oké ott mondjuk megértem)
És alapból látszik rajta, hogy szinte bármit ki tud magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!