Mit árul el a hasznos válaszaim aránya az engem értékelők kompetenciájáról esetleg az oldal válasz hasznossági mutatójáról?
30+ vagyok, 130-as IQ, iskolás koromban rengeteg matek, info versenyre jártam, voltam országos szinten is ahova megyénként 1-2 ember jutott csak ki, napi szinten követem a gazdasági híreket, politikát, tanultam egy kevés közgázt is egyetemen, ehhez képest politikában 57%-ban(itt aktív vagyok) adok helyes válaszokat, üzlet és pénzügyeknél 55%-ban(itt csak pár válaszom van).
Szexualitásban 84%-ban, felnőtt párkapcsolatoknál 76%-ban, embereknél 74%-ban adok hasznos válaszokat (mindhárom kategóriában aktív vagyok) ehhez képest nincs egy barátom se, sose volt barátnőm és szűz vagyok.
40+ vagyok, egy enyhe tízessel lejjebb vagyok sajna nálad ájkjú szinten. Nekem ez úgy jött le, hogy az általános iskolát "átunatkoztam" gyakorlatilag. Korosztályomnál előrébb voltam olyan dolgokban amiben érintve volt a matematika valamilyen szinten, mindég első voltam, kb. fele annyi idő alatt kész voltam a feladatokkal. Sosem tanultam középiskolában sem. Érettségire két napot készültem. :D Egyetemre nem jártam, mert értelmetlennek tartottam akkor. Van emelt szintű hálózati papírom is, dolgoztam is IT-s arczként, mert mindég az informatikát erőltették a tanáraim is, de engem annyira sosem érdekelt igazán. ("Titkon" az emberi lélekkel kapcsolatos tudományágak érdekeltek mindég is) "Sajnos" a kognitív funkcióim olyan kombinációban realizálódnak, hogy szinte mindent érzelmi szinten élek meg és ezek alapján "döntök". (MBTI: ENFP)
De még nekem, tanulatlan hülye gyereknek is leesett annyi, hogy ezen az oldalon ne keress korrelációt a műveltség-intelligencia/kompetencia/hasznossági mutató tengelyben.
Tl;dr: Nagyon dominánsak az érzelmi indíttatású válaszok.
Amúgy meg sz*rd le, szerintem. Számít? Nem az számít inkább, hogy egy adott válaszból számodra milyen információ jön át, függetlenül attól, hogy hány százalékon áll a kedves hozzászóló? Engem legalábbis nem érdekel a pontozás. :D Hiába állsz 57%-on a politikai topikokban, lehet számomra relevánsabb érvelést hegesztesz, mint egy 80%+ fórumtárs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!