Ha a szüleid foglalkozását szidják, te közbeszólsz?
Nem szólok be. Még az én szakmámban is van egy elég széles réteg, aki egy igénytelen retkes tróger, aki csak összebszkodni tud dolgokat, mert hagyják végzettség nélkül dolgozni. És kívülről nézve lehet, hogy működik az adott dolog, belülről pedig egy silány szar.
Viszont a szüleim nem diplomások. Kétkezi munkát végeztek. Aki erre tesz negatív megjegyzéseket és ostoba prolizza ezt a réteget, annak lehet, hogy verbálisan nekimegyek.
Szüleim MÁVosok és náluk jobban senki nem utálja a magyar vasút működését, szóval nem :D
kicsit fontoskodónak érezném ha közbeszólnék minden poénra, hogy "nEm iS MiNDeN vAsUtaS hÜLyE". Ha valamilyen konkrét tényt rosszul tudnak a szakmáról, akkor kijavítanám őket, de az ilyen általánoskodó megjegyzéseket el kell engedni szerintem.
Nem. Anyám tanár,így néha én is szoktam szidni a tanáraimat,egyértleműen.
Egyszer volt,hogy az osztályfőnököm arról beszélt,hogy azok a szülők akik külföldön dolgoznak azokat nem érdeklik a gyermekeik érzelmei és fösvények,stb. és nekem az apám kint dolgozik és borzasztóan ideges lettem,mert ilyeneket állít,de aztán belegondoltam,hogy apámat igaz,hogy egy hónapban csak 10 napot látom,az osztályfőnökömnek kb. egy félévi fizetését keresi meg 20 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!