Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak miért bámulják meg...

A férfiak miért bámulják meg a szép tiniket, nőket úgy hogy majd kidüled a szemük és kicsavarodik a nyakok mikor hátra néznek utánuk? Nem is beszélve a cigányok beszólásairól! 🙄

Figyelt kérdés

Iskolába menet minden nap találkozok legalább egy ilyennel. Nem szégyenlik el magukat akik így megnézik az embert? 16 éves lány vagyok és a felnőtt pasik néznek meg és a cigányok szólítanak le, mint hogy "ooh, szép hercegnőm"

Miért buknak rám a felnőttek, a felem egy koruak meg nem?!😂

NEM KÜLDÖK SENKINEK KÉPET!!!👿😇😘😂😂

2020. jún. 2. 17:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát most én is kocos fejjel ültem kint, szétcsúszva a párkányon ( látszik az uszzó gumim és hogy nem éppen megtartó szerú van rajtam.😅)

Hát nemtom elégé zavaró főleg úgy hogy nem tudom miért néznek vmikor. Azért mert jól nézek ki, vagy azért mert nem. Olykor olyan celebnek érzem magam😆 (aki nem csinál semmit, de elismerik vagymi)

2020. jún. 3. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A kisebbségiek mindig is ezt csinálták (beszólogatás).

A férfiak meg csak-csak megnézik a csinos lányokat/nőket, ezzel nincs is nagy probléma.

A mai fiatal lányok, pedig elég kirívóan öltözködnek, ami pedig elősegíti azt, hogy megakadjon a fiúk/férfiak szeme rajtuk.

2020. jún. 13. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!