Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire éreztétek máshogy...

Mennyire éreztétek máshogy magatokat, miután betöltöttétek a 18-at?

Figyelt kérdés

Ma eszembe jutott, hogy 12 évesen mennyire vágytam rá, hogy belépjek az igazi "tinikorba". Két hónap és 18 leszek, ma pedig pont eszembe jutott ez az emlék. Lassan pedig nagykorú vagyok, és olyan furcsa belegondolni, hogy mikor 5-6 éve néztem a Nickelodeonon a sorozatokat, akkor mennyire felnőttnek láttam benne mindenkit (most ne mondjátok, hogy ott tényleg felnőttek voltak a színészek, nem így értem). Hirtelen úgy érzem, mintha elrepült volna az idő. Egy év és egyetem, lassan munkakeresés, nagyváros, különköltözés. Felemelő érzés, de egyben ijesztő is. Leginkább az, hogy már nem foghatom a szüleimre a meggondolatlan döntéseimet, mint anno gyerekfejjel, nem fogják elnézni már.

Bennetek milyen gondolatok fogalmazódtak meg az én koromban?

2020. jún. 1. 17:54
1 2
 11/15 Metionin ***** válasza:
58%
Nekem se volt semmi különös, mert én is évvesztes vagyok, 19 évesen érettségiztem és mentem egyetemre. Na az már inkább fordulópont volt mert kvázi kidobtak otthonról és egyszerre kellett tanulnom és eltartani magam egy vadigeden városban, idegenekkel körülvéve miközben tudtam, hogy ha kudarcot vallok, nincs hová hazamennem.
2020. jún. 1. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Szinte minden maradt a régi.
2020. jún. 1. 20:26
 13/15 Barackoshányás ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te
2020. jún. 1. 22:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Amúgy mennyire undorító már kidobni valakit otthonról, ha befejezte a középiskolát? Akkor minek kellett a gyerek?
2020. jún. 2. 09:35
 15/15 Metionin ***** válasza:
#14. Mert mindenki mondogatta, hogy az milyen jó. Aztán persze kiderült hogy nem jó móka és amint elmúlt a cuki korszak (ovi, alsó) amikor lehet a gyereket mutogatni meg még sláger hogy tud a gyerek egy verset, már alig várták hogy elhúzzak :D mondjuk én is, tettek róla.
2020. jún. 2. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!