Találkoztatok már ezzel a jelenséggel idegen kultúráknál? Japán.
Szóval egy chatelős alkalmazáson beszélgetek külföldiekkel. Ott nagyon érdekes különbségek vannak. Például egy olasz srác egy hogy vagy után hangüzenetben elpanaszolta nekem a stresszes életét. Egy japán srác rámírt, írta, hogy nagyon tetszik neki a profilom, nagyon jól nézek ki, megírta, hogy szeretné ha barátok lennénk, és ha elmegyek Japánba szívesen körbevezet. Ezután kérdezgettem általános dolgokat, egyszavas válasz, semmi visszakérdezés. Na akkor pont egy halom barom is rámírt, miután kitettem igazi képet, többen képet küldtek a nemi szervükről, meg pénzt ajánlottak képekért. Nagyon felhúztam magam. Beszéltünk épp a sráccal, (még az elején megemlítette, hogy nem szereti az unalmas beszélgetéseket), aztán poénból mondtam neki, hogy néhány idióta aztán tudja, hogy mi nem unalmas kérdés, mikor rádír, hogy küldj neki képeket 500 dolcsiért. Itt még vette a lapot, írta annyiért egy albumot küld nekem magáról. Mondtam, hogy köszi nem, aztán annyit kerdeztem, tervez-e valamit hétvégére. A válasz:
Ez nem unalmas kérdés? Én csak barátkozni jöttem ide, nem a te perverz-paranoiáidat hallgatni, miért kell ilyenekkel untatnod, zaklass valaki mást!
Mi a csoda, én így nézek. Írom, hogy ne haragudj, ha valamivel megbántottalak, vagy sok volt, eléggé más a kultúrából származunk, ne haragudj...
Mire írta: ezaz fogd a kultúrára, és élj az álomvilágodban, menj és untass másokat!
Eddig nagyon szimpatikus volt Japán, de mi a szar? Ott ilyenek az emberek? Más japánnal még nem beszéltem, de ő most rohadtul megbántott. Mar nem emlékszek a korára, le is tiltottam, de 17-25 között volt az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!