Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is észrevette hogy változn...

Más is észrevette hogy változnak a fiúk a századok alatt?

Figyelt kérdés
Mitől van az hogy amikor haladunk az időben a fiúk és a lányok jobban néznek ki? Jobb a genetikájuk. Mivel a régebbi emberek nem voltak ennyire szépek mint manapság(és itt a természetes szépségére gondolok)

2020. máj. 26. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Életem pár száz éve alatt megdöbbenve tapasztaltam, hogy az emberek nem sokat változnak. Az átlag emberek. A szépeket szokás kiemelni, ők a sztárok, celebek és azt hisszük, így néznek ki az emberek, de nem. Az átlag ember nem szép különösebben, a teste is plötty. Manapság divat lett kidolgozni a testet és már van lehetőség és pénz kozmetikai, műtéti beavatkozásokra is. Ezekkel a módszerekkel az 1800-as évek hölgyeiből is lehetne vamp-ot csinálni.
2020. máj. 26. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Genetika és környezet. KÖRNYEZET!

Jobb életkörülmények, jobb minőségű élelmiszerek és gyakorlatilag bármihez hozzá lehet jutni. Fejlődik az orvostudomány és a szépségipar is.

2020. máj. 26. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Nem. Mindig voltak helyes férfiak, szép nők. A divat változott, hogy mit tartunk szépnek. Ma is simán el lehet csúfítani egy helyes férfit, szép nőt, egy-egy előnytelen frizurával vagy fura öltözettel.

Több száz évre visszamenőleg meg eleve nincs is felvétel az emberek nagy tömegéről.

2020. máj. 26. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:

A szépség is változó dolog, valamilyen szinten azt tartod szépnek ami hasonlít hozzád, ott meg nyilván annál nagyobb az eltérés minél régebbi embereket nézünk.

Illetve divat, hajviselet is változott amiatt is érezheted úgy, hogy a mostani emberek jobban néznek ki.

A jobb környezetről már ne is beszéljünk.

2020. máj. 26. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
15%
Azért nem csak előnyükre változtak a fiúk sajnos. Sajna minél jobban néznek ki, annál semmirevalóbbak.
2020. máj. 26. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
46%

Mosd le a sminket a nőkről, az alapozot is, aztán jelents ki ilyeneket. Ugyanolyan átlagos emberek mint voltak régebben, van köztük szebb, csúnyább, vékony, vastag, mint minden egyes korban... A szepsegideal változó.

A fiúkról nem tudok nyilatkozni, de ott ha arra gondolsz, hogy tömik magukat a porral, meg szteroiddal, vagy finomabban lettek a vonasaik akkor ja biztos jobb nektek most. Eleve férfiként nem értem hogy ez hogy lehet, amikor nagy altalanossagban egyáltalán nincsenek olyan fizikumban, mint amikor kötelező katonaság volt és kemény fizikai meló otthon is. Persze voltak olyan időszakok amikor ehezett mindenki, vagy háború volt, na annál biztos jobb korban vagy.

2020. máj. 26. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Jobb életkörülmények, más a divat és a szépségipar. Ma már mindenki hozzáfér mindenhez interneten keresztül, látjuk hogy a világ másik végén hogyan öltöznek, hogyan hordják a hajukat.

Ma is ugyanúgy néznek ki, mondjuk a tinik, de ma már látják hogy van Iphone, smink és menő ruhák, míg korábban, ha volt is, nem tudtak róla.

Jó példa erre, mondjuk a mi kiskorunkban, azért nem öltöztem/sminkeltem úgy mint a mai tinik, mert nem tudtam hogy van ilyen, a köenyezetemben mindenki úgy nézett ki, nem volt internet, csak néhány tini magazin. Ha lett volna smink, és lettek volna smink videók YouTubeon, akkor azt is eltanultam volna.

Továbbá nem volt még Photoshop, és plasztikai sebészet, legalábbis nem a mindennapokban. Amerikában már 16 éves kortól végeznek szájfeltöltést, orrműtéteket, szóval az is sokat segít. Akinél meg nem, annak ott a Photoshop.

2020. máj. 27. 10:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen!Üdv:Danken McClood,a skót Felföldről
2020. jún. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!