Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az, amire képtelenek...

Mi az, amire képtelenek vagytok elaludni?

Figyelt kérdés
Mondjuk horkolás, órakattogás, beszélgetés, tévézaj, ilyesmi:)

2020. máj. 26. 06:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Horkolás, tv zaja, zene, eső, vihar, szirénázás, ha van egy szúnyog a szobában, mert az is tuti megtalál és reggelre szanaszét szívja a vérem 😀
2020. máj. 26. 06:41
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

A felsoroltakon kivül amikor a hàz elött vki jàratja a kocsi motorjàt, de nem megy sehova.àltalaban hajnali 3 kor vagy 4 kor.

Meg amikor 30 szor bevàgjàk a kocsiajtot(talàn pakolnak a szemközti kisboltba?)bevàgja egyszer aztan megint aztan megint aztàn megint, pont addig es annyiszor mire felmegy a vérgeringésem màr. Az elsö csapkodàsok mèg ugy el is mennek a fülem mellett, aztàn màr feltünik, aztan màr zavar, aztàn azt hiszem hogy vége de nem, aztàn idegesit, aztàn màr nincs az àlom a szememben, fel is kelek hogy akkor ennyit az alvàsrol csinàlok teàt vagy bàmit es lekötöm magam, mire elmulik.

De nem egyvalaki jön ugy haza mintha tiz ajtaja lenne a kocsinak. Es tizen szàllnànak ki belöle. Bevàgjàk.megint bevàgjàk megint megint. Megint

Megint.El nem tudom kepzelni hogy mièrt kell ennyiszer.

Aztàn a nyàri koncertek. Az a halàlom. Mert a stilus plane nem is jön be.(Edda meg hasonlo regi magyar zenék) Mintha a hàzam elött lenne közvetlen, pedig majdnem tulparton van.

Szomszèd vihogàsok röhögèsek. Néha néha fel se tünne de rendszeres. De most hogy szoljak àt ilyennel, hogy ne röhögjetek màr legalább éjszaka vagy hètvégén?

2020. máj. 26. 06:54
 3/14 anonim ***** válasza:
39%

Resbukon szokott nyitva lenni az ablak az agy felett es amikor erosebben fuj a szel, akkor iszonyu idegesito hangot ad ki. Probalom altalaban figyelmen kivul hagyni, mert a teljes csendet sem szeretem es azt sem, amikor nem jut levego a szobaba, de altalaban 10 perc folyamatos shuuuSHHUUUUUUUuUuuUShuuuu SHUUUUUU utan megunom :)

Ezen kivul maximum a ventillator, illetve amikor a parom az agyban laptopozik mellettem, annak sem szeretem a zugasat meg eleve a tudat is zavar, hogy nincs kint a helyen az asztalon a laptop. Enyem a laptop, rengeteg dolog van beledugva, monitor, mikrofon, hangszorok, stb es a kabeleket szepen elrejtem az asztalon es amikor el akarja hozni az asztaltol a gepet, szetrombolja ezt az egesz rendszert es ideges leszek tole, de szerencsere ugy tunik, leszoktattam rola :)

2020. máj. 26. 07:02
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
A szomszéd kibãszott kutyája.
2020. máj. 26. 08:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Autó zaj,ez az egyetlen zaj ami zavar,mást elviselek.Plusz,ha túl sok fény van.Én kutya ugatásra is eltudok aludni.
2020. máj. 26. 08:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor sír a babám vagy horkol a férjem.
2020. máj. 26. 09:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha meleg van (nekem már a 24-25 fok az),

Ha túl későn fekszem és már átestem a holtponton.

A monoton zaj nem zavar, zajos környéken lakom. Viszont a hirtelen nagyobb zaj igen, felver a félálomból. Pl szomszéd veszekedni kezd, bevágja valaki a folyosóajtót stb.

2020. máj. 26. 09:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Kollégiumi szobatársam visító röhögése, amit a kicseszett füldugón keresztül hallok normál hangerőnek. Meg úgy unblock a szobatársaim hangos beszélgetése, vihogása a semmin, ami persze pont akkor jut eszünkbe, amikor aludni akarok. 🤦

17l

2020. máj. 26. 09:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Mindenen el tudok aludni, de amik itt szóvakerültek, azok nehezítik ezt. Attól még fogok aludni
2020. máj. 26. 10:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hangos zene, főleg a tüc-tüc.Régebben a horkolástól se tudtam, de az valamiért ma már nem gond. A monoton zajoktól (pl hűtőszekrény zúgása, forgalom zaja) viszont inkább még jobban is alszom.
2020. máj. 26. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!