Sokan miért bámulnak másokat?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor tapasztalom utcán, tömegközlekedésen, üzletekben, orvosi váróban, lényegében mindenhol, hogy szinte szemrebbenés nélkül bámulnak, akár engem, akár másokat. Szerintetek inkább ostobaságból vagy bunkóságból adódóan teszik? Vagy kíváncsiak? Egyszerűen nem értem.2020. máj. 24. 21:29
11/13 anonim válasza:
NewYorkban az ismerosom egyetlen tanacsot adott: "ha a metron utazol, ne nezz a niggerek arcaba, mert beledkotnek" ... figyeltem magamra.
12/13 anonim válasza:
Van azért egy érdekes aspektusa a felvetett kérdésnek, még pedig az, hogy aki észreveszi, hogy nézik, az honnan tudja, hogy őt nézik, ha ő nem néz arra, aki őt nézi? Neki lehet, mert "felsőrendűbb", - vagy hogyan is van ez?
13/13 A kérdező kommentje:
Ilyen ötösöm legyen a lottón :D annyira tudtam, hogy valaki ezt fogja írni, hogy "biztos te is bámulsz akkor másokaaat" :D nem. A vak is észreveszi, ha folyamatosan az arcába bámulnak.
2020. máj. 26. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!