Sokan miért bámulnak másokat?
Alapvetően igyekszem nem bámulni az embereket, akkor szoktam mégis hosszabban elidőzni egy-egy személyen, ha hasonlít valakimre. Akkor akarva akaratlanul nézem :D
Valahol olvastam egyszer, hogy vannak olyan típus emberek, akik mindenkinek hasonlítanak valakire, összekeverik őket ezzel-azzal, lehet, hogy te is ezek közé tartozol. Mindenkinek hasonlítasz valakire :D
En ebben nottem fel, es nem volt mas modom az elviselesere, mint keresztulnezni mindenkin.
Erdekes gyerek voltam, kesobb is felrunt, hogy nem festek, smink. De nok is, tatott szajjal korbejartak. Nagyon alpari modon. Mas, ha valaki szolt valamit, hogy szentkepet kene rolam festeni.
Azt hiszem viszont, hogy ez hungarikum, sajnos.
Mashol tudnak viselkedni az emberek. Biztos neznek es latnak, de nem bamulnak!
A ferfiak olyan szinten uriemberek, hogy mar kezdtem azt hinni, ennyi volt. De ismerkedesnel kiderul, hogy odavannak, viszont feltunes nelkul tudjak eszrevetelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!