Rossz ember vagyok ezért?
Egy olyan ember vagyok akinek nincs jó véleménye a kisebbségről, most mondom, hogy van rendes köztük és dolgozó ember, tehát igen van normális, még biztonsági őr és előfordul, hogy valahol csoportvezető is van közöttük.
De:
Késő este a vasútállomás csak velük van tele, hangoskodnak. Aki mellett elmegyek az utcán, minden harmadik vagy cigit vagy pénzt akar kérni. Valamelyik nap utaztam vonattal nyíregyházára, minden utason maszk volt, rajtam is és a kalauzon is, ült arébb három kisebbségi és egyiken sem volt maszk, végig hangosan beszélgettek, hangosan röhögcséltek, de ugye senki nem szólt rájuk, mert nekik nem lehet. Volt, hogy a villamosra felszálltak hatan, két babakocsival és megálltak az ajtó előtt, kértem, hogy húzzák már a kocsit arébb, mert fel szeretnék szállni, az volt a válasz, hogy oda én most nem tudok felszállni és mondtamy hogy ilyen nincs, húzzák legyenek szívesek arébb, erre arébbhúzta, megköszöntem, a válasz halkan egy trágár szó volt. Ma reggel a boltnál pedig jött utánam egy kisebbségi fiúy addig jött, hogy mondta, hogy adjak egy 100-ast neki legyek szíves, mondtam nincs.
Akinek elmondom, hogy tele lett már a hócipőm a kisebbségekkel, nem szeretem őket, nem jó a véleményem róluk, 10-ből 7 ember elítél (ezek ismerősök, barátok, Magyarok), hogy ne így gondolkodjak, ők is emberek és én látom rosszul a dolgokat.
Elgondolkodtam rajta, hogy lehet bennem van a hiba, hogy nem így kéne elkönyvelni őket, mert mások szerint ez még belefér a normális életvitelbe amit ők csinálnak.
Szerintetek tényleg én látom roszúl a dolgokat és nem kéne mindig a rosszra gondolni velük kapcsolatban? Én érzem magam rossznak, hogy kicsit elítéltem őket. Tényleg emiatt rosz lennék?
Igen van magyarok között is, és jól tátod, aki olyan, mindegy milyen nemzetiségű, azokat kell elítélni, csak sajnos a legtöbb a kisebbség közűl kerűl ki.
Azért ítélem el őket, mert elérték, hogy így tegyek.
Nem érzem rossznak magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!