Jobbkezes vagyok de át akarom magam szoktatni balkezesre. Hogyan csináljam?
10
Senki nem veti meg vagy ítéli el őket. Aki egy kicsit is gondolkodó lény. Aki meg nem az, azzal nem kell foglalkozni.
A népi hitvilág annak idején valóban nem tartotta jó ómennek a balkezességet. Lényegében annak a jelének vélte, hogy az illetőt megszállta az ördög.
Így 2020-ban azért szerencsére már túlvagyunk ezen, ma már normális ember nem démonizálja a balkezeseket.
Kérdező, miért akarod magad átszoktatni? Talán sportoló vagy? Gondolod, hogy kézilabdázóként, vízilabdázóként, teniszezőként, vívóként vagy bokszolóként sikeresebb lehetnél, ha balkezes lennél?
Megpróbálhatod, szerintem nincs rá módszer, csak amit balkézzel alarsz csinálni, az csak azzal csináld.
Én írni szerettem volna megtanulni balkézzel, de föladtam, olyan ügyetlen voltam, és sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!