Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen egy jó...

B.Marci123 kérdése:

Szerintetek milyen egy jó egyéniség?

Figyelt kérdés
Ti miben vagytok egyediek?
2020. máj. 21. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Az, amivel jól lehet boldogulni az adott környezetben.

Nem tartom magam egyedinek, nem is akarok az lenni. De hülyének nézem azokat az embereket, akik arra gyúrnak, hogy növesszenek maguknak egy teljesen más személyiséget, holott 50%-ban genetikailag adott és örökölt az emberek természete, nagy része meg a pubertás idején kialakul teljesen. Lehet fejleszteni dolgokat (ahol ráadásul az egyszerre egyet elvet javasolják, po2a robusztusság miatt), lehet szakemberrel korrigálni maladaptív működéseket, de az emberek többsége az, ami és az is marad. És mindenki úgy van jól, ahogy van. Csak ott cseszi el, mikor le akarja magát tagadni.

2020. máj. 21. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
higgadt es megfontolt ... mint egy bergyilkos ... preciz, osszeszedett, celtudatos es hidegveru :)
2020. máj. 21. 16:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.szerintem se jó, ha valaki szerepet játszik.úgy soha nem lessz igazi egyéniség.szerintem egy jó egyéniség Senkihez sem hasonlítható.Tudja hogy mit akar.Érzéseire hallgat.Válalja a felelősséget.Életét Magas célok vezérlik.Személyisége mágnesként működik.Minden helyzetből felál.Felülemelkedik a hétköznapokon.Mellette nem lehet unatkozni.Fejlett empátia.Kreativitás.Humorérzék.Ezzel meg is válaszoltam a kérdésem,ha valaki tud még valamit írjon!
2020. máj. 21. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Én semmiben sem vagyok jó, egyedi.

Egy ismerősöm volt, akinek a személyisége nagyon tetszett, bár félelemkeltő volt a közelében lenni.

A tulajdonsága: hideg fej, meleg szív.

2020. máj. 21. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!