Normális, ha csak most 25 évesen érzem azt hogy kezd kiforrni az egyéniségem és kezdek komolyabbá válni? Nem előbb kellett volna megtortennie?
Figyelt kérdés
2019. szept. 7. 20:52
1/7 anonim válasza:
Már nagyon kitolódtak ezek a dolgok, van aki meg sose volt és sose lesz képes felelősségteljes, komoly emberként élni. Szerintem nem vagy elkésve
2/7 anonim válasza:
Majd akkor leszel teljesen rendben, ha nem kérdezel ilyeneket gyk-n, hanem van már annyi önbizalmad, határozottságod, öntudatod, hogy erre a kérdésre saját magadtól is tudod a választ.
Kérdésre a válasz: igen, normális.
3/7 anonim válasza:
MIért a nagy könyvben meg van írva mikor kell? NE légy ostoba.
4/7 anonim válasza:
Igen, normális. Mitől is kezdene korábban kiforrni, mikor ez előtt még gyakorlatilag suliban meg otthon vagy a barátaival van a legtöbb fiatal, gyakorlatilag nagyobb megpróbáltatások nélkül. Ahogy távolodsz az gyerek Én - edtől, egyre érettebb leszel, de ez egy életfogytig tartó folyamat, tele kihívásokkal, fejlődési lehetőségekkel.
5/7 anonim válasza:
Azt érzékelem egyre jobban ki tolódnak ezek a dolgok.
6/7 he84 válasza:
Fura kérdés, ha ezt nem látod, nem érzed magadon. Vagy pedig az lehet a baj, hogy félsz mások mit szólnak ehhez és azt hiszed, hogy hozzájuk kéne viszonyítanod ezt. Pedig nem. Ne mások miatt akard ezt. És igen, teljesen normális. A másik pedig az, hogy nincs ilyen, mindenki máskor forr ki, van aki előbb, van aki később.
7/7 anonim válasza:
En is igy vagyok vele, igaz csak Februárban leszek 25 :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!