Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Anyám miért kiabál, ha telefon...

Anyám miért kiabál, ha telefonon vagy bármin keresztül beszél?

Figyelt kérdés

Egyébként mindig teljesen normális halk hangja van amikor szamélyesen beszél, de ha telefonon, vagy skype-on vagy facetime-on beszél valakivel mindig olyan hangosan kiabál... Mi lehet ennek az oka?

Egy tanárommal magánórám volt, és kérte a tanár, hogy jöjjön oda anya is, szóltam anyának odajött és úgy beleordított a mikrofonba, azt hittem kiugrik a szívem úgy megijedtem. Kérdeztem tőle, hogy de anya miért kell kiabálni? Ő erre mondja, hogy mert nem hallanak. Aztán én mondom, hogy dehát anya. azt is hallják, ha suttogok a mikrofon mellett, nem kell kiabálni. Ilyenkor csak legyint, hogy jóólvan jóólvan.. És hülyének néz. Hiába mutatom neki, hogy a tanárnő tökéletesen ért engem, ha csak suttogok is, nem kell kiabálni..

Aztán.. Egy ismerősével facetime-on beszélgetett, láttam, hogy be van kapcsolva mind2-jük kamerája. Nem hiszitek el mit csinált :D Midnig amikor beszélt, odahajolt a telefon aljához, amikor befejezte, akkor meg vissza tette maga elé.. Kérdezik is sokan, hogy ezt minek csinálja, de ő mindig azt mondja, hogy azért, hogy halljatok. Nem látja, hogy a többiek nem hajolnak 1 centire a telefonhoz? Neki miért kell?

2020. máj. 20. 17:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
71%

Nekünk van tárcsázós telefon és nincs rajta hangerő gomb. Meg a kis nyomógombos Nokiámon, amit pár éve újonnan vettem, hiába maxra van állítva minden hang, mindig figyelni kell, hogy hangosan beszéljek, mert különben nem hallják, meg figyelni rá, hogy alul a mikrofonos része minél közelebb legyen a számhoz.

Az meg, hogy te "nem hiszed el", hogy nem használták rajta azt a gombot, nem tudták, mi az, nem próbálták ki, stb., semmit se jelent, lehet, hogy mindig is / évekig le volt véve nekik a hang és így szokták meg a telefonálást.

2020. máj. 21. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!