Anyám miért kiabál, ha telefonon vagy bármin keresztül beszél?
Egyébként mindig teljesen normális halk hangja van amikor szamélyesen beszél, de ha telefonon, vagy skype-on vagy facetime-on beszél valakivel mindig olyan hangosan kiabál... Mi lehet ennek az oka?
Egy tanárommal magánórám volt, és kérte a tanár, hogy jöjjön oda anya is, szóltam anyának odajött és úgy beleordított a mikrofonba, azt hittem kiugrik a szívem úgy megijedtem. Kérdeztem tőle, hogy de anya miért kell kiabálni? Ő erre mondja, hogy mert nem hallanak. Aztán én mondom, hogy dehát anya. azt is hallják, ha suttogok a mikrofon mellett, nem kell kiabálni. Ilyenkor csak legyint, hogy jóólvan jóólvan.. És hülyének néz. Hiába mutatom neki, hogy a tanárnő tökéletesen ért engem, ha csak suttogok is, nem kell kiabálni..
Aztán.. Egy ismerősével facetime-on beszélgetett, láttam, hogy be van kapcsolva mind2-jük kamerája. Nem hiszitek el mit csinált :D Midnig amikor beszélt, odahajolt a telefon aljához, amikor befejezte, akkor meg vissza tette maga elé.. Kérdezik is sokan, hogy ezt minek csinálja, de ő mindig azt mondja, hogy azért, hogy halljatok. Nem látja, hogy a többiek nem hajolnak 1 centire a telefonhoz? Neki miért kell?
Régebbi vagy rosszabb telefonokon hangosan kell beszélni, hogy a másik hallja, nehezen tud ettől elvonatkoztatni.
De amúgy igen, anyukád egy béna proli fogyatékos öreg tudatlan hülye, haaahahaha, szétröhögöm magam, ahogy elképzelem ezeket a gáz szitukat, most örülsz? Ezt akartad hallani?
Ez sok idős 50+os emberre igaz :D
Fogalmam sincs miért.
1 ha rosszul hallom feltételezem, a másik is rosszul hall, így hangosan beszélek
2 ha hangosan beszélnek hozzám, ugyan ez
3 ha hangosan beszélnek hozzám a saját hangerőmet is olyanra melem, ahogy a másik beszél, mert azt gondolom, az a normális hangerő.
4 ha egyik fülemet befogom, rosszabbul hallok és a saját hangomat, hogy halljam, hogy biztos legyek abban, nem motyogok, szépen beszélek, hangosabban beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!