Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy nincs...

Miért van az hogy nincs kedvem puncsolni a nőknek, nem nagyon izgatnak már?

Figyelt kérdés

20 évesen még dübörgött bennem a tesztoszteron és nagyon sokat udvaroltam.

Olyan 25 környékén kezdtem leereszteni és inkább magammal foglalkotam csak.

29 éves koromra eljutottam odáig hogy igazából már nem is nagyon izgat a dolog. A szexet se élvezem már annyira.

Fura de az erős markomat kellemesebbnek érzem mint egy punci szorítását. Egyáltalán nem nagy élmény nekem szexelni.

HA hozzávesszük hogy egy nővel rengeteg gond van (idő,pénz,stressz, lelki terror és társai) igazából ráfizetéses a dolog.

Aztán mit kapsz? Talán egy nem nemi beteg nőt, nem túl lestrapálva, aki esetleg ha szerencséd van jó fej és még beszégletni is lehet vele...

F/29

2020. máj. 20. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%
valoszinuleg ide csak nok valaszoltak a kommenteket olvasva. senki nem tette fel a kerdest, hogy miert? mi az oka ennek? sok sok evnyi tarskeresozesem utan, batran kijelenthetem, hogy hiaba volt tinderen is sok sok parom, 100+. badoon is stb. Hiába kezdtem regennyel, vagy egy sziaval ugy barmivel. a nokkel egyszeruen nem lehet beszelgetni TARSKERESON. Mivel lustak bele adni az energiat, mert milio meg 1 ferfi ir rajuk, így van valasztasi lehetoseguk. plusz a legtobbje esetek 90% élettelen liba, aki unatkozik ezert idegenekkel akar csevereszni, ezzel novelni az egojat, hogy mennyien rajonganak erte. Tarskereson nem nagyon fogsz talalni senkit. Nagyon ritka. Pont az ilyen mosdokagylon pozolos lanyok miatt.:D akik iphonet a fejuk ele tartjak egy oldalas allassal a labukra tamaszkodva, hogy "jobb" segguk legyen. a nok nem latjak be, hogy rohadtul szanalmasak..:D
2020. máj. 20. 19:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha a kérdező valjában p..ncihoz jutna, akkor nem "puncsolásnak" élné meg a dolgot.
2020. máj. 20. 20:49
 13/13 anonim ***** válasza:

"Amúgy az is igaz hogy egyrészük kb. csak szexre jó és inkább ne szólaljon meg."

Ebben igazad van... és elgondolkodtál már, hogy te olyan férfi vagy-e, akire ez nem igaz? Mert ha nem, akkor ne is számíts ennél jobb párra. De szerencsére ilyen téren nagyszerűen lehet fejlődni.

Ne a nők miatt tegyél erőfeszítést, legyél egyszerűen nagyszerű ember - aztán lehet, hogy valahonnan hirtelen előbújik egy hasonlóan nagyszerű nő.

2020. máj. 21. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!