Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen mindennapos problémákka...

Milyen mindennapos problémákkal, esetleges diszkriminációval kell megküzdeniük az erősen túlsúlyos nőknek?

Figyelt kérdés
Beszólások,cikizések,utazás,ismerkedés,munkahely stb. Tud-e valaki segíteni ezekben? Akár csak bíztatással,gesztusokkal?

2020. ápr. 29. 08:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem kellett ilyesmit megélnem, maximum néha szólnak be.

Többnyire bunkó, műveletlen emberek.

A véleményük nem érdekel, lerázom magamról.

2020. ápr. 29. 08:29
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Kövér nő vagyok (jelenleg változás alatt de ez lényegtelen most), de sose ért semmilyen diszkrimináció.
2020. ápr. 29. 08:32
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Ja nem kérek privátot semmilyen perverz köcsögtől köszi.
2020. ápr. 29. 08:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Ha rám gondoltál, köszönöm kedves szavaidat. Eszembe sem jutott privátot írnom,de most majdnem megtettem a kedvedért.
2020. ápr. 29. 08:52
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem kövér nőként válaszolok

"Milyen mindennapos problémákkal"

Egészségügyi problémákkal, nem tudnak mértéket tartani, ha evésről van szó, szívük legmélyén, még ha nem is vallják be, de irigylik vékonyabb társaikat, nagy ruhaméretből kell válogatniuk, sokszor apró poénok céltáblái, mint pl. a szőke nők is.

Csak az alpári, egy bizonyos értelmi szint alatt lévő egyének szólnak be a kövér nőknek. Egy normális értelmi szintű ember teljesen figyelmen kívül tudja hagyni a testtömeget.

2020. ápr. 29. 08:55
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

A konkrét személyemet még nem érte diszkrimináció.

Egyetlen egy dolog van, ami kicsit piszkálja a csőröm, hogy az átlagnál nagyobb nők nehezebben tudnak csinosan öltözködni. Sok helyen olyan érzésem van, hogy örüljek egyáltalán annak, ha kapok valamit.

2020. ápr. 29. 09:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Megértem a problémádat.Volt nagyon nagy kedvesem,legtöbbször turikban vásároltunk neki. Ott voltak Amerikából hozott ruhák.Sok nem volt igazán csinos,de nem válogathattunk,örültünk,ha kaptunk a méretére valót.Amúgy neki be-beszóltak az utcán,volt,hogy sírt is.
2020. ápr. 29. 09:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazán túlsúlyos nem voltam, de voltak súlytöbbletből adódó nehézségeim

A hormonrendszerem szar volt, a vérzésem rendszertelen (és nem, nem emiatt híztam meg, hanem épp fordítva)

Lehajolni nem tudtam

Folyamatos izzadás

Kidörgölődő combok

Pattanásos, zsíros bőr

Hamarabb lett szagom

Folyamatosan fáradtnak éreztem magam, egy átlagos ügyintézés, bevásárlás is megviselt

Beleszólt a túlsúly az alvásciklusomba, nem tudtam kényelmesen feküdni

2020. ápr. 29. 10:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sok problémád volt.Érdekes,hogy két nagyon túlsúlyos kedvesem volt/175kg és 190 kg/,de ennyi gondjuk nem volt. Fáradékonyak voltak,a combjuk is sokszor sebes volt,de komoly egészségügyi gondjuk nem jelentkezett. Mindegyikkel próbáltam sokat mozogni.
2020. ápr. 29. 11:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért ma már elég sok helyen lehet a netről túlsúlyosaknak való ruhákat rendelni, ez nem lehet akkora gond.
2020. ápr. 29. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!