Lányok hány kilót bírtok felemelni max? Kort is írjatok
30kg-ot, ennyi volt a max eddig egy bevásárlásnál, utána hónapokig tartott, mire elmúlt a fájdalom a gerincemben, 29kg volt az a határ, aminél még nem fájdult meg a hátam semennyire sem, 30kg-nál sem volt vészes, nem rokkantam bele, de ott már jobban kell vigyázni.
151cm magas vagyok, 53-55kg között, és 35 éves.
Olyan 55 kilót felhúzok (deadlift), saját testsúllyal tudok párat swingelni. Fej fölé nem tudok nehezet nyomni, egy kézzel csak 12 kilós kettlebellt nyomok katonai nyomásban.
Embert nem szoktam emelgetni, csak a kb a 35 kilós unokatesómat, mondjuk mást se nagyon szoktam emelgetni az edzőtermi súlyokon kívül.
60 kiló vagyok, én nem vagyok se terminátor, se raktáros, kocsival járok bevásárolni is, utálok cipekedni (bár már cipeltem el 25 kilót a tizedikre gyalog egymagam, az nem volt kellemes), emelgetni meg pakolászni is ritkán szoktam, edzek néha, 'oszt jóvan.
Az a baj, hogy egy dolog vidaman felemelni valamit, mas dolog servet kapni vagy gerincservet.
Nem huhugas. Sokan bantak meg ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!