Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok hány kilót bírtok...

Lányok hány kilót bírtok felemelni max? Kort is írjatok

Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 19:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

30kg-ot, ennyi volt a max eddig egy bevásárlásnál, utána hónapokig tartott, mire elmúlt a fájdalom a gerincemben, 29kg volt az a határ, aminél még nem fájdult meg a hátam semennyire sem, 30kg-nál sem volt vészes, nem rokkantam bele, de ott már jobban kell vigyázni.

151cm magas vagyok, 53-55kg között, és 35 éves.

2020. máj. 20. 10:10
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs autóm/jogsim, és nincs mindig segítségem bevásárolni, az a 30kg úgy jött össze, hogy egy túra hátizsákot és kézi bevásárlótáskákat vittem, a háti 20kg volt, a kézi bevásárlótáskák plusz az övtáskám, amiben a pénzt és az irataimat tartom, volt összesen 10kg. Lemértem otthon, mert kíváncsi voltam, hogy mégis mennyi. Utána azért vettem magamnak egy lépcsőző bevásárlótáskát, amiről levettem a táskát, és az öreg gurulós hátizsákomat tettem rá, az már nincs olyan jó állapotban gurigatni, viszont több fér bele, mint az ilyen banyatankok táskáiba, így a gerincemet is tudom kímélni, ha többet vásárolom be. Nem szoktam nagy súlyokkal edzeni, bevásárlásnál rákényszerülök a cipekedésre. A kutyám ~9-10kg, őt könnyen felemelem. Azért én rendszeresen sportolok, és és a megemelés után nem tudtam rendesen járni edzésre, hogy tudjak regenerálódni, ezért is fogok jobban odafigyelni, hogy ne terheljem túl a gerincemet, ha nem muszáj. Azért ha nem emelni kell, hanem kerekeken húzni vagy tolni, az könnyebb, illetve ha lehet húzni és tolni is, akkor tolni egyszerűbb síkon, lépcsőn meg nagyon praktikus ez a lépcsőző kerekű. Egy volt kolléganőm vett ilyet először az ismeretségi körömben, akinek a térdízületei mentek szét, ezért vett ilyen táskát a bevásárlásaihoz, először csak injekciózták, de műteni kellett. A sérülés nem válogat, jobb odafigyelni.
2020. máj. 20. 10:31
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
"Hagyjuk már, itt mindenki terminátor" - Igen, eléggé szoktak csodálkozni, amikor én kicsi nőként nagy cuccokkal utazok BKK járműveken, annyira meg szoktak bámulni, hogy a buszon még jelezni sem segítenek, ha nincs a kapaszkodón leszállásjelző, így tehetem le a cuccot magam mellé, és ágaskodhatok a mozgó járművön egyensúlyozva. :-D Volt ilyen, amikor számítógépházat vittem haza több évvel ezelőtt, vagy amikor nagyszüleimtől utaztam haza 29kg-nyi táskával, a saját ruháim mellé még megpakolva mindenféle kerti jóval, mert úgy voltak vele, a vonat elviszi, csak a pályaudvarról haza is kellett cipelnem. :-D
2020. máj. 20. 10:36
 24/25 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Olyan 55 kilót felhúzok (deadlift), saját testsúllyal tudok párat swingelni. Fej fölé nem tudok nehezet nyomni, egy kézzel csak 12 kilós kettlebellt nyomok katonai nyomásban.

Embert nem szoktam emelgetni, csak a kb a 35 kilós unokatesómat, mondjuk mást se nagyon szoktam emelgetni az edzőtermi súlyokon kívül.

60 kiló vagyok, én nem vagyok se terminátor, se raktáros, kocsival járok bevásárolni is, utálok cipekedni (bár már cipeltem el 25 kilót a tizedikre gyalog egymagam, az nem volt kellemes), emelgetni meg pakolászni is ritkán szoktam, edzek néha, 'oszt jóvan.

2020. máj. 20. 11:03
 25/25 anonim ***** válasza:
49%

Az a baj, hogy egy dolog vidaman felemelni valamit, mas dolog servet kapni vagy gerincservet.

Nem huhugas. Sokan bantak meg ilyet.

2020. máj. 21. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!