Lányok hány kilót bírtok felemelni max? Kort is írjatok
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 19:16
11/25 anonim válasza:
A 85kg-os férjemet elbírom. Tudok húzódzkodni, 67kg vagyok. De sokáig raktárban dolgoztam, ott olyan 30kg-os pakkokat kellett emelgetnem.
12/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok bocsi nem olvastam,de gondom lány vagy (?)
14/25 anonim válasza:
Embert olyan kb 60 kilóig. Tárgyakat nem tudom,de keveset az biztos
48kg vagyok
17/25 anonim válasza:
Két darab 16 kilós kettlebellt kinyomok a fejem fölé, mást nem próbáltam. Talán az unokaöcsém olyan 20-25 kiló, őt is meg tudom még repülőztetni. 48 vagyok, de már nem lány, hanem inkább nő.
18/25 anonim válasza:
130 kg, 23 éves :) edzek érte keményen.
19/25 Metionin válasza:
Pár pillanatra a 60 kilós barátomat is. Hosszú távra a rossz fogású 25 kg-os homokzsák nehéz volt. 30-35 kilót ha megfelelő helyen van a súly (pl túra hátizsákban) simán elviszek kilométereket. 45 kiló vagyok, 165 centi és 30 éves.
20/25 anonim válasza:
Hagyjuk már, itt mindenki terminátor, aki a dupla akkora párját felemeli XD
Közben egy szál kolbászt alig bírnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!