Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én érzem úgy, hogy a...

Csak én érzem úgy, hogy a legtöbb csinos lányka vagyonos családból származik?

Figyelt kérdés

Lapozgattam az Instagramot végigfutva az ismerős, dekoratívabb és népszerűbb csajszikon, nagyjából 18-24 év között, most állapítottam meg a tendenciát, hogy szinte mindegyikük jómódú családból származik.

Mi lehet az oka?

Aki esetleg soproni és ebben a korosztályban mozog, szinte biztosan fel is ismeri a példában szereplő lányokat.

Nyilván nem arra kell gondolni, hogy iparmágnások gyermeke (bár van ilyen is), hanem- konkrét példákkal:

- fagyizóláncuk van Ausztriában, bécsi és burgenlandi üzletekkel (Sopronban élek)

- panziójuk és éttermük van a Fertőn, szállodájuk az osztrák hegyekben

- a "csak" éttermet/éttermeket tulajdonlókat Sopronban, Bükön vagy meg sem tudom számolni

- fogorvos szülők (természetesen magánpraxis)

- politikusok gyereke

- konkrétan az ország egyik legnagyobb üvegipari gyára a családjáé (ezzel mindenki be is azonosíthatta, ez már a top 200 kategória itthon...)

- sorolhatnám tovább napestig

!!! (Nem vagyok hülye, tisztában vagyok vele, hogy van ellenpélda. Ellenben a nyakam rátenném, hogyha az első 10 jó csajnak lemonitoroznám a hátterét, aki szembejön az utcán, s az első 10 átlagosnak is, teljesen egyértelműen az előbbiek felé billenne a mérleg...)!!!

2020. máj. 19. 12:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Én 22 vagyok, két húgom van. Sosem voltunk tehetősek, teljesen átlagos az anyagi helyzetünk (még így is, hogy az egyik húgommal már egyetemisták vagyunk, maximum alkalmi diákmunkákon, zsebpénzért dolgozunk, tulajdonképpen a szüleink tartanak el. Anyám egészségügyi dolgozó (állami eü-ben), apám melós, soha nem volt semmilyen üzletük, vállalkozásuk. Ennek ellenére mindig ápoltan, igényesen, csinosan járunk, még a szüleim is, de még nagyanyám is lánykora óta, pedig anno mezőgazdasági munkásként, majd özvegyként három gyerekkel egyáltalán nem vetette fel a pénz. Nem pénz kérdése, hogy igényes-e az ember saját magára és attól nem feltétlenül lesz csúnya, sem igénytelen, hogy nem hord drága ruhákat és nem jár kéthetente/havonta fodrászhoz, műkörmöshöz, drága edzésekre. Ezek az instacelebség feltételei, nem a hétköznapokban való igényességé.
2020. máj. 19. 15:27
 12/17 anonim ***** válasza:
11-es, ez tény és való... csak épp a kérdező írta le, hogy hát Instagramon végigböngészve találta azt, hogy a "csinosabbak" milyenek... na, az tuti nem az alap igényességet nézi, és csinosnak sem az alap csinosságot érti.
2020. máj. 19. 17:40
 13/17 A kérdező kommentje:

Mivel egytől- egyig személyes ismerősök legalább látásból, így nem az Instagram-juk "fogott meg", ott mindössze csekkoltam őket.

Van köztük Ausztriában dolgozó postás lánya is a Jereván lakótelepről, nem csak jómódúak.

De utóbbiak vannak többségben, ezért merült fel bennem a tendencia.

Az Instagram csak eszembejuttatta éppen, attól függetlenül is kérdezhettem volna.

2020. máj. 19. 18:29
 14/17 Dorci1999 ***** válasza:
100%
Van benne valami. A jómódúak között több a nagyon jó külsejű lányok aránya, mint a nem jómódúak közt. Legalábbis ez az észrevételem.
2020. máj. 21. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A sport és a minőségi étel is számít hosszútávon. Ha elegendő vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst viszel be, akkor tovább szép lesz a bőr, a haj, köröm (nyilván a belső szervek is jobb állapotúak). A fodrász, kozmetikus is fontos, de aki tényleg szépnek születik, annak nem kell műszempilla és plasztika.
2020. máj. 29. 20:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Penzzel nagyon sokat lehet dobni barkin, ferfin, non. Es aki ennyit koltott ra, az meg is akarja mutatni feltetelezhetoen.
2020. jún. 16. 07:45
 17/17 Lazy Lover ***** válasza:
Egy részt genetika úgye alapból egy gazdag férfi szép csinos nőt vesz el 2 a jólét boldogít nem kell stresszelned mindenen tudsz venni márkás ruhákat sminket nem eszel ócska ételeket nagyjából ennyi a titok
2020. jún. 17. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!