Csak én érzem úgy, hogy a legtöbb csinos lányka vagyonos családból származik?
Lapozgattam az Instagramot végigfutva az ismerős, dekoratívabb és népszerűbb csajszikon, nagyjából 18-24 év között, most állapítottam meg a tendenciát, hogy szinte mindegyikük jómódú családból származik.
Mi lehet az oka?
Aki esetleg soproni és ebben a korosztályban mozog, szinte biztosan fel is ismeri a példában szereplő lányokat.
Nyilván nem arra kell gondolni, hogy iparmágnások gyermeke (bár van ilyen is), hanem- konkrét példákkal:
- fagyizóláncuk van Ausztriában, bécsi és burgenlandi üzletekkel (Sopronban élek)
- panziójuk és éttermük van a Fertőn, szállodájuk az osztrák hegyekben
- a "csak" éttermet/éttermeket tulajdonlókat Sopronban, Bükön vagy meg sem tudom számolni
- fogorvos szülők (természetesen magánpraxis)
- politikusok gyereke
- konkrétan az ország egyik legnagyobb üvegipari gyára a családjáé (ezzel mindenki be is azonosíthatta, ez már a top 200 kategória itthon...)
- sorolhatnám tovább napestig
!!! (Nem vagyok hülye, tisztában vagyok vele, hogy van ellenpélda. Ellenben a nyakam rátenném, hogyha az első 10 jó csajnak lemonitoroznám a hátterét, aki szembejön az utcán, s az első 10 átlagosnak is, teljesen egyértelműen az előbbiek felé billenne a mérleg...)!!!
Mivel egytől- egyig személyes ismerősök legalább látásból, így nem az Instagram-juk "fogott meg", ott mindössze csekkoltam őket.
Van köztük Ausztriában dolgozó postás lánya is a Jereván lakótelepről, nem csak jómódúak.
De utóbbiak vannak többségben, ezért merült fel bennem a tendencia.
Az Instagram csak eszembejuttatta éppen, attól függetlenül is kérdezhettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!