Záros határidőn belül nagyon meg fog változni az életem. Hogyan tudom eltitkolni?
A helyzet az, hogy ismeretségi körömet, külsőmet, anyagi helyzetemet, és valószínűleg személyiségemet illetően is teljesen más leszek az elkövetkező hónapokban. Nagyjából fél éves folyamatról van szó.
Na, ha valaki teljesen "kifordul" magából (kinek jó, kinek rossz irányban), akkor azt hogy lehet eltitkolni? Nem akarok feltűnést kelteni.
Nem mondom el milyen dologról van szó, így anonim maradhatok.
Hogy lehet ezt feltűnésmentesen elintézni? Nyilván általánosságban kérek tanácsokat, erre lehetetlen pontos választ adni, nem is az kell.
Terhes vagy, ez egyertelmu ... igen, megfog valtozni az eleted. Eltitkolni? Nem kell, csak felsz a kovetkezmenyektol.
Nincs mar mitol felned, a baba mar uton van. Ne titkold, inkabb kerd az idosebbek segitseget ... szukseged lesz ra.
Eltitkolni úgy lehet, hogy nem változtatsz a korábbi életviteleden. Ez szinte lehetetlen. Amit jól csinálhatsz, hogy direkt nem rázod a rongyot. Megtehetnél, hogy drága vagy új dolgokat vegyél, de nem teszed, azokban a tárgyakban, amiről árulkodik az anyagi helyzeted. Magyarul kerüld a státuszszimbólumokat. Ha befektetéseket veszel, akkor dupla haszon, mert fial a pénzed és nem is tud róla a világon senki. Aztán, ha már elég nagy vagy, akkor apránként lehet változtatni a tárgyakon körülötted (mivel mondtad, hogy titkolni szeretnéd).
Én őszintén nem titkolnám, hanem megvalósítanám, amit szeretnék (nagyzolás nélkül). A viselkedésem szerény maradna, pénzről vagyonról kevés emberrel beszélgetnék (akiknek szintén van), és ha ez valakinek nem tetszene, akkor arra az emberre nincs szükségem. Aki elkezd bántani, beszólni, irigykedni, csak a pénz miatt, az nem a barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!