Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen embertől megijednének...

Az ilyen embertől megijednének bolta, bankban?

Figyelt kérdés

Most, hogy adott helyekre csak arot eltakarva szabad bemenni, és ha valaki az egész fejét úgy takarná el, hogy egy fekete harisnyát a fejére húzna, nem látszana semmi a fejéből, arcából, csak két helyen lenne lyuk kivágva a szeménél, meg egy az orránál, hogy tudja szedni a levegőt.

Pl egy bankba, ha bemenne egy ilyen ember, megijednének, azt hinnék bankrablást tervez vagy gondolnák, hogy ő így védi magát?

Csak azért kérdezem, mert valaki mondta, hogy van aki az egész fejét eltakarta hasonlóképpen, mondjuk én még eddig ilyet nem láttam.

2020. máj. 17. 22:05
 1/6 A kérdező kommentje:
*boltba, arcot*
2020. máj. 17. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Láttam ilyet az osztrák Lidliben 😁

Kicsit ki tünt a papa a tömegből.

2020. máj. 17. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Senki sem ilyet meg.
2020. máj. 17. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha pont az orránál lenne kivágva az anyag, akkor annak védőmaszkként nem sok értelme lenne.
2020. máj. 17. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, az ilyen esetlen "maszk" nem igazán keltene bizalmat az emberekben...
2020. máj. 17. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bankba pl. be sem engedne a biztonsági őr. Még a kapucnit is le kell venni a fejedről, ha bemész, hogy látszódj a kamerában és úgy egyébként is.
2020. máj. 18. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!