Más is sokat hízott az itthonlét alatt?
Én nagyon őszintén megmondom, hogy szinte megállás nélkül zabáltam, óránként éhes voltam, szerintem unalmamban ettem.
Holnap nyit a munkahelyem, igaz én csak szerdán megyek először de már most félek, hogy a kedvenc haverjaim, akik a kollégáim, ezzel fognak fogadni :D
Ha nekem sz.r, másnak is legyen az alapon a kérdés tehát az, hogy ugye nem csak én híztam meg mint a kölökgólya?
20/F
Az ilyen kigyúrt izomkolosszusokat tényleg a legtöbben nem szeretik, de azért a sportosokat igen.
Annak ellenére mondom ezt, hogy nekem nincs bajom a kicsit testesebb srácokkal.
"Makk egészséges vagyok, egészségesebb és jóképűbb, mint nagyon sok vékony ember"
Ezt milyen felmérésekkel sikerült igazolnod?
Honnan tudod, hogy makk egészséges vagy, teljeskörű szűrővizsgálaton vettél részt az elmúlt 1 hónapban?
Honnan tudod, hogy jóképű vagy? Azért, mert anyud megdicsért?
Anyukám sosem dicsért meg. Talán onnan, hogy minden második lány megfordul utánam az utcán. És az összes lánybarátom többet akarna tőlem. Plusz onnan, hogy minden nap tükörbe nézek és látom. De ha vak lennék, akkor is tudnám, mert rengetegen mondják.
Igen részt veszek szűrővizsgálaton rendszeresen, mert az Én életem többet ér, mint bárki másé. Épp ezért van magánkórházi biztosításom. Mert nekem a legjobb ellátás jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!