Más is sokat hízott az itthonlét alatt?
Én nagyon őszintén megmondom, hogy szinte megállás nélkül zabáltam, óránként éhes voltam, szerintem unalmamban ettem.
Holnap nyit a munkahelyem, igaz én csak szerdán megyek először de már most félek, hogy a kedvenc haverjaim, akik a kollégáim, ezzel fognak fogadni :D
Ha nekem sz.r, másnak is legyen az alapon a kérdés tehát az, hogy ugye nem csak én híztam meg mint a kölökgólya?
20/F
Itt általában elég kritikusak az emberek, mivel névtelenek tudnak maradni. De amúgy szerintem mindenki megértőbb kicsit ebben a helyzetben. Lehet sokan tartani tudták a súlyuk, esetleg fogytak, de szerintem sokan vannak akiknek gondot okozott, hogy tartani tudják a súlyukat ebben a szituációban. Nem lepódnék meg, ha haverjaid között is lenne aki kikerekedett kicsit.Nem kell szégyenkezned, ez most egy ilyen időszak volt, pár kiló rám is feljött.
Egyébként meg az is simán lehet, hogy mivel nem is álltál mérlegre igazából nem híztál annyira sokat, csak kritikus vagy magaddal és többnek látod mint amennyi.
"Nem kell szégyenkezned, ez most egy ilyen időszak volt, pár kiló rám is feljött."
Ez most egy milyen időszak volt? Felesleges az időszakra fogni azt, ha nem voltál képes megálljt parancsolni magadnak. A fogyás első körben fejben dől el, és nem kifogás az, hogy home office van/volt és emiatt te percenként látogattad a hűtőt.
"De tényleg, ha valaki felszedett most pár kilót az egy lusta disznó és egy undorító ember."
Nem az, de a kifogáskeresés ilyenkor felesleges. Mellesleg meggyőződésem, hogy érdekes mód mindenki ebben a másfél hónapban akart a barátaival találkozni (amit egyébként simán megtehetett és meg is tett), de előtte pedig 0-24 a facebook ment és talán kéthetente egyszer ment ki a szabadba 20 percre.
Kiről beszélsz? Ez egy ilyen elképzelés, ami a te fejedben van és gondolom azért tudod, hogy biztos nem mindenkire igaz. Én rendszeresen találkozgattam a barátaimmal és igenis élveztem ha kimozdulhatok. Az meg hogy ki mennyire tudott találkozni másokkal ez idő alatt, az is egyénfüggő. Én pl messze lakom a többiektől, autóm nincs, tömegközlekedni meg nem akartam. És elnézést, hogy nem fogok 2-3 órát gyalogolni.
De mindegy amúgy, annyi empátiát lehet ilyenkor gyakorolni szerintem, hogy felismerjük, hogy van akit igenis megvisel, hogy felborult a rutinja. (Legtöbbeket szerintem valamilyen formában biztos) Van aki jobban alkalmazkodott, van aki kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!