A nők miért ennyire felszínes emberek?
21
"Te magad sem tagadod, hogy sok nő simán összejön ilyenekkel, ha jól néznek ki,"
És simán ott is hagyják őket, ha kibújik a szög a zsákból.
A legtöbb ember (tökmindegy, hogy férfi vagy nő) akkor jön össze valakivel, ha bejön neki külsőre ÉS belsőre, már amennyit addig megismert. Na most nem tudom, lehet, hogy felétek minden alkesz férfi azzal indítja az ismerkedést, hogy mennyire bekarcolt két napja is, nálunk még haveri körben is utoljára valamikor 20-25 évesen lehetett ilyennel menőzni, és a kocsmán kívül általában szégyellni és titkolni szokás.
A legtöbb nő, ha teheti, menekülőre fogja, amint kiütközik, hogy a választottja egy állat. Ha a megismerkedéskor is az volt, akkor maximum néhány hónap után. Illetve ami gyakoribb, hogy sok év elteltével, különféle élethelyzetbeli és személyiségbeli változás révén kerül valaki a reménytelen alkoholizmus csapdájába.
"azt írod, hogy fröcsögök, mert nem azt írom, ami neked kényelmes"
Üvölt az írásaidról az elvakult, frusztrált gyűlölet, erre normális ember nem tud mást mondani, mint hogy fröcsögés.
"frusztráltnak tartod azt, aki nem azt mondja, amit te"
Nem. Csak téged. Az indoklást lásd két sorral feljebb.
"- a mondandóm nagy részét fogtad, ignoráltad, aztán egy részébe belekötöttél."
Doktori értekezést ne adjak be arról, hogy merre húznak téged Tinderen? Nem releváns, az online társkeresők, mint ismerkedési eszköz, jellegükből fakadóan (is) a használhatatlanság határán egyensúlyoznak, a párkapcsolatok túlnyomó többsége nem a virtuális térben születik.
"Azért köszi, hogy legalább arra válaszoltál, hogy használod e a logikát. Egy egyszerű nem is elég lett volna."
A helyedben bölcsebben állnék mások logikájának a számonkéréséhez, mert így sokszor fogod még magad közröhej tárgyává tenni.
#23: "És simán ott is hagyják őket, ha kibújik a szög a zsákból."
Ja, biztos azért mennek a felnőtt kategóriába rendszeresen olyan kérdések nőktől, hogy félrelépett, iszik, agresszív, de azért szeretem, ugye?
Nem, közel sem lépnek le egyből. Rengeteg nő ezeket simán elviseli, ha szerelmes. Ne idealizáljuk már túl a kapcsolatokat, hogy bumm, egyből mindenki lelép.
"Üvölt az írásaidról az elvakult, frusztrált gyűlölet, erre normális ember nem tud mást mondani, mint hogy fröcsögés."
Miért üvöltene belőlem az, ami nincs bennem? Kivel szemben gyűlölködtem frusztráltan? Senkivel szemben, csak leírtam irónikusan a vicces helyzetet.
Nem, egy normális ember nem mondja a saját véleményétől eltérőre, hogy fröcsögés.
"Nem. Csak téged. Az indoklást lásd két sorral feljebb."
Pontosan: Csak engem. Ami a véleményeddel egyezett, az a fröcsögés nem zavart. Köszönöm, hogy újból igazoltad, amit írtam.
"Doktori értekezést ne adjak be arról, hogy merre húznak téged Tinderen? Nem releváns, az online társkeresők, mint ismerkedési eszköz, jellegükből fakadóan (is) a használhatatlanság határán egyensúlyoznak, a párkapcsolatok túlnyomó többsége nem a virtuális térben születik."
Nem tinderezek, szóval ne... :D Hogy jöttem egyáltalán én ide? Na, ez a fröcsögés. Amikor nem létező dolgokat odaképzelsz egy beszélgetésben és a másik fejéhez vágod. Hol írtam, hogy tinderezem? Sehol. Kapcsolatban vagyok és nem tinderen találkoztunk.
Éééés ismét bejátszottad, hogy ami téged nem igazol, arra ráhúzol valami negatívat. Ha a tinder és egyéb társkeresők nem a te véleményed igazolják, akkor azok már "nem relevánsak" és "használhatatlanok". Na, ez az a szint, ami már teljesen komolytalanná teszi az egész beszélgetést, mert részedről a random idevágott dolgok akkor számítanak, ha neked kényelmesek, de konkrétan lemért tényeket meg ignorálsz. Így van bármi értelme veled beszélgetni?
"A helyedben bölcsebben állnék mások logikájának a számonkéréséhez, mert így sokszor fogod még magad közröhej tárgyává tenni."
Furcsa, még egy társaságban sem lettem közröhej tárgya. Sőt, kifejezetten dicsérni szokták a logikám. Nem véletlen, hogy reálosként mentem tovább egyetemre is.
Bár, nem hiszem, hogy egy olyan ember tanácsa érne bármit is, aki csak azt veszi figyelembe, ami neki kényelmes tény.
Mert ez ivódik beléjük, hogy nőnek az értéke a szépség. és csókolom, ennyi volt.
Vajon miért a fogyókúra, meg a szép divatruhák vannak a női magazinokban és miért nem a kocsik alkatrészei?
Hiába vannak nők, akik megcsinálják a lefolyó tisztítást, női magazinban nem ez lesz a nyerő.
Nézd meg, milyen ajándékok vannak lányoknak, fiúknak.
Nekem is mondták, hogy a nők felszínesek, hipi-szupi életüket posztolgatják facera, intsára, stb.
Nőktől azt várják el, hogy ügyeljen a súlyára, nézzen ki jól. Hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!