Hogy lehet elvetni az ilyen paranoiát? Vagy szerintetek alapja van az aggodalmamnak?
Figyelt kérdés
Sok rossz tapasztalatom van emberekkel és a legtöbbször be is jönnek ezek. Adott egy olyan szitu, hogy egy korábbi munkahelyen az exit interjúmon őszintén elmondtam hogy xy miatt jöttem el a cégtől többek között. Most interjúztam 2x is egy céggel, jó visszajelzéseket kaptam majd eltűnt mint a kámfor és látom, hogy az interjúztató illet XY volt kolléga közös ismerősök... Szerintetek ez paranoia? Ha x évvel később visszajutna hozzád, hogy egy nem kedvelt kollégád állást keres alá pirítanál?2020. máj. 14. 00:39
1/6 anonim válasza:
Kérdezz rá a cégnél, hogy mi a helyzet az állással.
Amúgy simán esélyes. Kis ország vagyunk, besúgó múlttal, ottragadt jelennel.
2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam elérni őket de nem reagának a levelemre, zaklatni se akarom őket. Épp ezért vagyok paranoid...
2020. máj. 14. 00:47
3/6 anonim válasza:
Na, így már jogosnak is tűnik a dolog. Így bemennék személyesen, amikor tudom, hogy bent van az interjúztató és nála kérdeznék rá.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnos a vírus miatt ez most nem annyira életszerű, az interjúztató is magasabb beosztásan van és biztos vagyok benne, hogy a napja legnagyobb része be van táblázva, de köszi az ötletet.
2020. máj. 14. 00:58
5/6 anonim válasza:
Nincs értelme, és nem vagy paranoiás. Én is estem már kii válogatásól, mert a válogató személy és egy jó barátnőm gyűlölték egymást. Tudta, hogy barátok vagyunk, semmi esélyem sem volt. Teljesítménytől függetlenül. Ez ilyen ország, túl kell lépni az ilyen élményeken, sok lesz még, ha fiatal vagy. Be kell kalkulálni előre mint veszteséget.
6/6 anonim válasza:
Ha ugyanazon a helyen keresel új munkahelyet, ahol a korábbi is volt, akkor előfordulhat, hogy lesz tudomásuk arról, hogy mi volt a távozás oka. Sőt az ismerős cégek meg szokták egymást kérdezni arról, hogy milyenek voltak veled a tapasztalatok és az sem mindegy, hogy mi volt a probléma maga, ami miatt távoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!