Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jogos az aggodalmam vagy csak...

Jogos az aggodalmam vagy csak szorongok?

Figyelt kérdés

Röviden:attól félek veszélyben az életem, annak ellenére hogy az orvosai szerint nincs baj.

22 éves vagyok van egy 19 hónapos gyerekem, tavaly májusban lett egy kis csomó a bal mellben, kiderult cysta, azóta volt jó pár kontroll és még összebb is ment, legutóbb 2 hónapja volt uh és semmi baj nem volt, utána egy ciklus alatt egy gyulladt nagyon fájdalmas kis tehelzarodas alakult ki a bal mellemben közvetlen a cyta mellett és azt is ki lehetett tapintani itt a tejereket egy kis gugában, viszont az elmúlt pár nap alatt a cyta ugyanott van és már nem tudom úgy mozgatni a bor alatt mint eddig.. És a bal hónaljamban ahol ugye a cyta van megjelenő egy puha csomó a honaljarokban AZNAP mikor hazajottem a CONTROLL UH-rol és azt mondták minden ok aznap este tapintottam ki... Most megint elmentem egy onkológus sebészet aki kitapintgatta és azt mondta IZOMLETAPADAS és a másik oldalt is kitapintgatta állítólag.. És a mellemben lévő cystat nem is találta... Én hazajottem és ki tudtam tapintani ő meg onkológus és azt mondta nincs ott a cysta...es hazaengedtek hogy semmi baj.... És azóta meg esküszöm a nyirokcsomokat is érzem a nyakam al hogy fájnak a testemben. Utána is olvasok dr Google szerint lehet áttét is.... Teljesen ki vagyok a dokik szerint semmi baj de én qrvara kombinalok. Ez már beteges szorongok itthon a negyfal között. Pedig terveim vannak edzek nap mint nap egészségesen élek fitnessmodellkedni készülök erre ez van..

2020. máj. 8. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
pszichológus
2020. máj. 8. 11:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja és tej is jön meg a mellek öl annak ellenére egy éve nem szoptatok.. És a doki szerint ez pangó tej nem tudok mit csinálni nyomjam ki.... Lol. Ja és a jobb mellemben azt mondta kicsit csomos a szerkezete pedig az az egészséges és a bal amiben a cysta név állítólag nincs ott szerinte holott én ki tudom tapintani. Amúgy a melleim szépek külső bortunet nincsen. A bal mellből meg régebben ilyen barnás le is jött nyomásra meg tej is.
2020. máj. 8. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kerj megegy szakvéleményt ha ez megnyugtatna, jobb biztosra menni. Lehet a következő doki se talál semmit, de akkor mar tényleg megnyugszol legalább. :)
2020. máj. 8. 12:54
 4/4 A kérdező kommentje:
De ha meg nem emiatt hanem az anyajegyrim miatt aggódok mindig van valami kicsit olyan ez hogy mindig találok vmit
2020. máj. 8. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!