Normális az aggodalmam meg ez az egész?
15 leszek most februárban,és tudom hogy 16 éves korig bármikor megjöhet a menstruációm,de én kezdek kicsit aggódni,hogy mi van ha nekem nem fog sose,merthogy vannak ilyen "kivételek"...
De velem minden rendben van jól fejlett vagyok(iskolaorvos is megerősítette,amikor kötelező jelleggel a középsuli miatt voltam ott a nyáron,és az orvos azt mondta,hogy szerinte most nyáron megjön)
De még mindig semmi,és nem mintha várnám mert tudom h semmi jó nincs benne,csak jó lenne tudni h ez mégis mikor fog bekövetkezni..
am fehér folyásom is van már lassan 3 éve ez nem sok egy kicsit??
Anyukádnak mikor jött meg? Várhatóan neked is olyasmi idősen fog. Van, akinek 18 éves korában jön meg, gyógyszeres kezeléssel.
Ne félj, ha még sokáig nem fog megjönni, akkor majd megvizsgálnak alaposabban, az iskolaorvosnak gondja lesz ezzel, ez is dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!